Nejpodrobnější informace o ubytování na Máchově jezeře

Zadavatel: Martin Staník | 24.7.2013 | Cestování, gastronomie

Liberec (Pressweb) - 24.7.2013: Pro všechny zájemce o pobyt u Máchova jezera vznikl nový vyhledávací portál Ubytování-Máchovo-Jezero.com.

"Jeho úlohou je umožnit všem zájemcům rychlé nalezení vhodného ubytovacího zařízení",  říká jednatel spoelčnosti Vladimír Pour  ze společnosti  Compedium, která portál provozuje. Vyhledávání ubytování je možné podle typu ubytování, nabídky služeb a lokality. Všechny informace o ubytovacích zařízeních jsou pravidelně aktualizovany, čímž se eliminuje ztráta času při oslovení  neexistujích zařízení.

"Lokalita Máchova jezera nabízí možnost strávit levnou a přitom zajímavou dovolenou v ČR a tak se nelze divit, že nejčastěji uživatelé hledají chatky a kempy v okolí jezera", dodává Vladimír Pour.

Kromě informací o ubytování, portál nabízí řadu zajímavých turistických informací, tipy na sportovní vyžití a mapky s turistickými trasami, které ocení i cyklisté.

Témata: chatky, kempy, Máchovo jezero | Region: Liberecký kraj

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

Martin Staník

Lipová 1
407 81 Lipová
Kontaktní osoba: Martin Staník
SEO konzultant
martin.stanik@gmail.com
+420 724 754 770
Obrázek uživatele confusers
Služby pro firmy v oblasti internetové reklamy a marketingu. Klíčové oblasti: SEO, PPC reklama a výroba webových stránek na míru. Působíme v severních Čechách (Liberec, Česká Lípa, Děčín a Šluknovský výběžek).
Martin Staník
Lipová 1
407 81 Lipová
Česká republika
info@confusers.cz
Tel: +420 724 754 770