Výkup palet uvolní skladové prostory

Výkup palet totální
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 18.12.2017 | Auto-moto, logistika

Praha (Pressweb) - Během roku jsou období, kdy se vám ve skladu hromadí palety, ale vy potřebujete místo pro uskladnění zboží. V takovém případě vám přijde vhod výkup palet. Uvolníte si místo a palety vám přinesou i nějakou tu korunu. Firma Europal Tůmovka vyrábí i vykupuje standardní palety. Vykoupit se dají i poškozené palety, které firma opraví. Pokud skladujete palety do 50 kilometrů od výkupního centra a máte jich více než 300, firma si pro ně sama zdarma přijede. To bude pro vás výhodné. Stejně tak vám sama přiveze palety v množství od 50 kusů výše. Menší počet si vyzvednete v provozně Europalu.

Palety se vyrábí podle mezinárodní normy

Nemá cenu palety dlouhodobě skladovat. Slouží k přepravě a distribuci zboží a mají být neustále v pohybu. Výkup palet vám uvolní skladové prostory. Nové palety si můžete objednat podle potřeby.  Europal Tůmovka vyrábí palety dle mezinárodní normy UIC-435-2. Jde o dřevěné čtyřcestné palety, to znamená, že se dají nabírat vidlemi vysokozdvižných vozíků ze čtyř stran. Palety mají rozměry 1200 x 800 x 144 mm a normovanou nosnost. Při rovnoměrném zatížení musí unést 2 000 kg nákladu a další 4 000 kg při ukládání palet na sebe. Normovaná paleta se vyrábí z 11 prken, 9 dřevěných špalíků a 78 speciálních hřebíků.

Výkup palet si objednejte včas

Europal Tůmovka palety také opravuje. Pokud vám jde o výkup palet poškozených, firma je vymění za opravené a zaplatíte jen cenu servisu. Lze také vyměnit tmavé palety za světlé, pokud to pomůže vašemu podnikání. Výkup palet zajišťují zkušení pracovníci a neopravitelné palety hned vyřadí. Paletu, které chybí nebo je zlomen jeden ze tří svlaků, už nelze opravit. Hodí se už jen na palivo. Kromě distribuce zboží se dřevěné palety využívají také pro výrobu atypického nábytku. Oblíbený je zahradnický nábytek, ale z palet se dají vyrobit postele do interiéru nebo i vybavení veřejných prostor.

Témata: výkup palet, palety, výkupy palet, vykupujeme palety | Region: Praha

SEO Services, s.r.o.