Kuchyně na míru posunou vaši domácnost na úplně jinou úroveň. Vyzkoušejte to!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 18.1.2023 | Služby

Přemýšleli jste někdy o tom, jak byste mohli svoji domácnost vylepšit ještě na další úroveň komfortu a exklusivity? Možná by mohly být právě kuchyně na míru tím, co pro vás bude naprosto zásadní volbou. Naše společnost vám dokáže nabídnout tradiční i moderní kuchyně na míru, které se vám zalíbí.

A samotná kuchyně zdaleka není tím, co vše vám dokážeme nabídnout. Pojďte se podívat na to, co vše můžete v rámci její realizace získat!

Dokonalý návrh do posledního detailu

Naši odborníci z kuchyne-pavlik.cz pracují s kuchyněmi na míru opravdu do posledního detailu. Jako první automaticky navštívíme prostor, do kterého se kuchyň bude instalovat. Dojde k zaměření místnosti a prvním návrhům toho, jaká kuchyně by mohla být vhodná do dané místnosti. Pak přijde na řadu volba materiálů. Mnohé si můžete vyzkoušet díky vzorníkům, které dáváme k dispozici.

Jakmile je všechno domluveno, tak naši odborníci přes grafické práce dokáží udělat důvěryhodnou trojrozměrnou projekci, kterou si můžete prohlédnout. A jakmile se vám vše líbí, tak jde kuchyně konečně do výroby.

Přesně podle vašich potřeb

Samotná kuchyně bude vždycky navržena tak, aby dokázala vyhovět všem vašim potřebám a přednostem. Automaticky je součástí celé realizace kuchyně už jenom to, že dostanete k dispozici všechnu podporu a rady, které se vám mohou hodit.

Sestavení zůstává opět na nás

Nejen samotné navržení, ale také realizace kuchyně na míru je opět naší záležitostí. Jakmile je kuchyně kompletně hotová, což většinou trvá v rámci několika týdnů podle její náročnosti a vytížení, tak celou kuchyni dovezeme přímo k vám. U vás následně naši technici provedou montáž kuchyně až do podoby, ve které je použitelná. Samotná montáž přitom může trvat standardně jeden až tři dny.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484