Bojíte se rakoviny konečníku? Udělejte si test!

Bojíte se rakoviny konečníku?
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 18.11.2015 | Zdraví

Praha (Pressweb) - Trápí Vás obavy z rakoviny tlustého střeva a konečníku? Bojíte se preventivních vyšetření v nemocnici, ale rádi byste věděli, jak jste na tom? Vyzkoušejte kvalitní jednorázový test! V dnešní době je možné i z pohodlí domova udělat jednorázovou a rychlou analýzu pro zjištění přítomnosti rakoviny tlustého střeva a konečníku. Způsob domácího testování je naprosto bezbolestný, pohodlný, rychlý a hlavně naprosto spolehlivý. Výsledky testu nejsou v žádném případě ovlivněny přijímáním potravin před testováním. Ujistěte se, zakupte domácí test rakoviny konečníku a buďte v klidu.

Věděli jste o tom, že se Česká republika dlouhodobě řadí na první příčku s nejvyšším výskytem rakoviny tlustého střeva a konečníku v Evropě? Či že každých dvacet minut umírá v naší zemi na rakovinu jeden člověk? V průměru je toto onemocnění ročně zjištěno přibližně u více než osmi tisíc osob. Zároveň se jedná o druhé nejčastější nádorové onemocnění u mužů i žen. Nepropadejte ovšem panice, pokud se diagnóza zachytí včas a to ať už použitím domácího testu či díky vyšetření v nemocnici, jsou lidé schopni se vyléčit!

Jak domácí test rakoviny konečníku probíhá? Domácí vyšetření je jednoduché, rychlé a přesné. Nabízený test je doporučovaný American College of Gastroenterology a jedná se o FIT test druhé generace, který je nejpokročilejší na rozpoznání rakoviny tlustého střeva a konečníku ve světě. Pro správné testování stačí odebrat malý vzorek stolice, přidat tri kapky z tuby do testovací kazety a vyčkat pouhých pět minut. Výsledek testu je přesný a stejný test používají i lékaři.

Test pro zjištění rakoviny tlustého střeva a konečníku můžete zakoupit například na stránkách test-rakoviny.cz. Jedná se o spolehlivý internetový obchod, který drží nejnižší ceny na trhu. Vybrané testy odesílají do 24 hodin, nejpozději druhý den a stejně tak ochotně zodpoví jakékoli Vaše dotazy. Pečujte o své zdraví a mějte jistotu. Vyplatí se to!

Témata: test rakoviny, domácí test rakoviny, rakovina, jak poznat rakovinu | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2