Správa nemovitostí pomůže s udržováním i provozem vašeho podnikání

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 16.8.2021 | Reality, bydlení

Správa nemovitostí je službou, která pomáhá s pronajímáním a provozem nemovitostí. Jedná se o službu, kterou může využít celá řada klientů. Realitní kanceláře tak oslovují nejen přímí majitelé nemovitostí, ale také investoři, developeři nebo dokonce bytová družstva. Jedná se o službu, kterou poskytují větší společnosti. Ideální prostředí tak nabídne pro realitní kancelář Praha a jí podobná, alespoň krajská města.

Proč správě nemovitostí vůbec věřit?

Správa nemovitostí má spoustu výhod, které ve směs slouží k tomu, aby dokázaly ulehčit od těch nejfrekventovanějších problémů majitelům nemovitostí. Můžete tak počítat s tím, že získáte zastoupení ve všech ohledech od správy nemovitosti po technické stránce, přes evidenci smluv a všech dokumentů až po kompletní účetnictví a podávání daní.

Jaká je za tyto služby cena?

Tyto služby poskytují realitní kanceláře jako happyhouserentals.com, které mají pod sebou desítky či stovky podobných nemovitostí. Cena za tyto služby není nikde oficiálně uvedena, protože je pro každý jednotlivý případ zcela rozdílná.

Základní podmínkou pro vymezení ceny, je dohoda ohledně nájemného. Pokud tedy budete mít činžovní dům s několikaset tisícovým výdělkem, bude služba stát jinou částku, než u pronajímání jednoho bytu. Vše se totiž odvíjí od plánovaného příjmu a díky tomu se správa nemovitostí vždy udrží v takové míře, ve které vás nezatíží.

Je služba dostatečně důvěryhodná?

Důvěryhodnost této služby je pro spoustu lidí nejžhavější otázka. Při sjednávání se totiž podepisuje mimo jiné také plná moc o převzetí nemovitosti. V podepisování plné moci má celá řada lidí ohromnou nedůvěru. Stejně tak jako u kterékoliv běžné smlouvy, je ale i v případě plné moci přesně dáno, jaký má rozsah a jaké všechny volby skýtá.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484