Důvody, proč jsou elektronické cigarety tak moc oblíbené

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 16.8.2021 | Potraviny, tabák

Elektronické cigarety jsou jednou z možností, jak se oddávat svému kuřáckému návyku. Je tu ale ohromná spousta výhod, které běžné cigarety ani jejich obdoby nemají a elektronické cigarety z nich dokázaly udělat svoje zásadní plusy. Dnes se podíváme na to, jaké výhody vám tedy elektronická cigareta může nabídnout a co vše seženete u obchodníků jako vapeman.cz.

Zdraví je vždycky na prvním místě

Zásadním rozdílem mezi klasickou cigaretou a elektronickou cigaretou, je právě ohled na zdraví. Při pálení tabáku vznikají vedlejší produkty pálení, z nichž nejhorší je dehet. Ten se usazuje v plicích a působí tak dlouhodobé zdravotní potíže, které jsou mnohdy bez možnosti jakékoliv regenerace. V elektronické cigaretě se odpařují vodní báze, které neprodukují žádné vedlejší prvky, jako již zmíněný dehet.

Elektronické cigarety dokážou vonět

Další zásadní výhodou je vůně, která rozhodně nemá nepříjemné vlastnosti jako přirozený kouř. Nekuřákům pochopitelně vždy nejvíce vadí typický kouřový smrad, který má tendenci se usazovat na prstech, vlasech a především jakékoliv látce v okolí.

Aerosol ze zmíněné vodní emulze je dobrý v tom, že se neusazuje na žádném materiálu. Dá se tak vyvětrat jako kterýkoliv zápach či vůně. Při volbě různých motivů, jako například ovocné, navíc nemáte šanci své okolí obtěžovat.

Široký výběr cigaret, náplní i doplňků

S oblíbeností elektronické cigarety se také zvětšuje trh a jeho nabídka. Není už žádný problém vybírat si z desítek různých elektronických cigaret, které se mohou odlišovat nejen vzhledem, ale i vlastnostmi jako může být váha, velikost nebo výdrž baterie. U specializovaných prodejců navíc není sebemenší problém získat stovky různých vůní, které připomínají nejen oblíbené ovocné motivy, ale například i tradiční vůni tabáku.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484