Studium MBA rozvíjí dovednosti ve specializovaných oborech

Studium MBA
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 17.8.2015 | Kariéra, vzdělávání

Praha (Pressweb) - Studium na úrovni MBA (Masters of Business Administration) představuje profesní postgraduální vzdělání, které se zaměřuje především na praktické znalosti a dovednosti v oblasti aktuálních trendů moderního managementu.

Specializace MBA nabízí jedinečný náhled do specifických oblastí managementu, který v sobě kombinuje nezbytné teoretické informace s praktickým know-how profesionálních lektorů. Ti jsou schopni postavit výuku podle úrovně a specifických potřeb. European School of Business and Management poskytuje postgraduální vzdělání v osmi specializacích, které obsáhnout hlavní oblasti podnikového řízení.

Studium MBA lze zahájit kdykoliv během roku

Studium MBA učí studenty řešit problémy efektivním a konstruktivním způsobem v souladu s celkovým konceptem řízení dané společnosti. Uchazeči si mohou vybrat mezi úzce specializovanými programy: korporátní management, ekonomika a finanční management, řízení inovací, zdravotnictví, zahraniční obchod, management veřejné správy, investiční management a leadership a soft skills. Studium MBA na European School of Business and Management trvá jeden rok a prezenční část studia probíhá o převážně v sobotu. Škola dále využívá e-learning a student může začít studovat kdykoliv v daných termínech během roku. Výuka je členěna do tří bloků – základního, volitelného a specializovaného. Například specializace finanční management obsahuje nad rámec základního a volitelného bloku předměty jak jsou finanční trhy a burza či forexové obchodování.

Posluchači studia MBA mají možnost vycestovat na jazykový kurz do Londýna

European School of Business and Management, poskytuje studium MBA, využívá zkušeností prestižních zahraničních univerzit a ve výuce pracuje s Oxfordským modelem vzdělávání. Rozvíjí logické schopnosti a dovednosti s využitím teoretických znalostí v praxi. Základem je analýza problému a návrhy jeho řešení. Škola v rámci studia MBA ve spolupráci s London Institute nabízí intenzivní jazykové pobyty v Londýně a Oxfordu. Posluchači si tak mohou prohloubit jazykové znalosti, které jsou předpokladem jejich kariérního růstu.

Témata: studium MBA, titul MBA, specializace MBA | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.