Krátkodobý pronájem kanceláře Praha

Zadavatel: Profi-kancelář s.r.o. | 14.6.2013 | Reality, bydlení

Praha (Pressweb) - Jste podnikajícím subjektem na volné noze a vaším hlavním pracovním teritoriem je Praha? Spadáte mezi majitele pronajatých virtuálních kanceláří, které jsou umístěny na prestižních adresách, občas však potřebujete vyřídit řadu důležitých schůzek, pracovních povinností a činností, jež vyžadují nejen klid, ale především pevné zázemí v podobě klasické kanceláře?

V tom případě není třeba cokoliv zdlouhavě řešit. Využít totiž můžete pronájem kanceláří, který vám za neodolatelných finančních podmínek, předkládá profesionální firma Profi-kancelář s.r.o, jež se obdobnými službami zabývá na vysoké úrovni.

Uvedená nabídka je ideální především pro zájemce, jež preferují občasný nebo krátkodobý pronájem kanceláří, který jim poskytne plnohodnotné zázemí, co se týče vybavení, techniky a útulného, reprezentativního prostředí. Kombinace, která svým vzezřením a provedením, osloví i ty nejnáročnější zákazníky.

Jak probíhá pronájem kanceláře?

V závislosti na svých pracovních potřebách stačí zavolat, objednat si termín, hodinu a dobu využívání zařízené kanceláře a vše bude připraveno. Z hlediska produktového portfolia výše uvedené firmy vám budou předkládány dvě přínosné varianty pronájmu.

  • Využití kanceláře za běžnou cenu, která započíná již na hranici od 110,- Kč za hodinu.
  • Předplacení 24 hodinového balíčku, který můžete užívat buď po celých dnech, tedy po osmi hodinách nebo po půl dnech, tedy po čtyřech hodinách.

Obě možnosti tak pokrývají požadavky všech zájemců, kteří chtějí využít pronájem kanceláře Praha.

Poskytované služby v rámci pronájmu

Jak jsme zmínili již v úvodu tohoto článku, profesionální a kvalitní pronájem kanceláře odpovídá vysokým standardům a zajistí vám tak vkusné a prestižní místo pro realizaci nejrůznějších obchodních schůzek.

K základnímu vybavení patří bezpochyby kancelářský nábytek v podobě pracovního stolu, pohodlného křesla a prostoru pro přijímání odlišných návštěv, ať už jde o obchodní partnery nebo jednání s úřady.

Pronájem kanceláře Praha v podání společnosti Profi-kancelář s.r.o., to není pouze výše uvedené, ale také možnost využití moderní a praktické kancelářské techniky, kterou lze upotřebit za velice slibných finančních podmínek. Kromě tiskárny a skeneru je to tedy dataprojektor, jež nalezne své uplatnění hlavně v zasedací místnosti, kterou si lze pronajmout i s patřičným občerstvením. Opomenuto bezpochyby není ani na dnes již téměř nepostradatelnou součást libovolného pracovního procesu, kterou je internet.

Dopřejte si perfektní a špičkové zázemí, kdykoliv budete potřebovat a spolehněte se na prvotřídní servis s individuálním přístup, který zákazníkům předkládá specialista ve svém oboru, Profi-kancelář s.r.o.

Témata: pronájem kanceláře, Praha | Region: Praha

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

Profi-kancelář s.r.o.

Husinecká 10
130 00 Praha 3
Kontaktní osoba: Profi-kancelář s.r.o.
info@profi-kancelar.cz
+420 222 745 574
Obrázek uživatele profikancelar
Ekonomické zázemí vašeho podnikání: poskytnutí sídla firmy a živnostníka, založení společnosti rychle nebo zdarma, virtuální kancelář Praha 1,2,3 a 9, vč. pošty a tel. Výhodný krátkodobý pronájem kanceláře v Praze i s asistentkou, účetnictví a daně.
Profi-kancelář s.r.o
Husinecká 10
130 00 Praha 3
Česká republika
info@profi-kancelar.cz
Fax: +420 222 745 584
Tel: +420 222 745 574