Nevíte si rady s pronajímáním svých nemovitostí. Pak vám pomůže naše správa!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 16.7.2023 | Reality, bydlení

V rámci realitního trhu každého čeká celá řada výzev a hlavně situací, kdy se můžeme přes všechnu snahu dostat do problémů. Dvojnásob je to platné v případě, kdy se rozhodnete pronajímat nemovitosti různých velikostí i počtů.

Hlavně pro nezkušené pak mohou být tato rizika o to vyšší, že neví odkud přijdou a jak jim předcházet. Naše realitní kancelář je ale připravena vám pomoci. A to nejen nováčkům na trhu, ale také zkušeným provozovatelům!

Co je to správa nemovitostí?

Tím způsobem, jak vám můžeme pomoci, je služba správy nemovitostí. O co se vůbec jedná? Správa nemovitostí je sama o sobě velice všestrannou službou, která v rámci předání nemovitosti pod naší správu funguje jako prevence rizik a problémů.

Naše společnost happyhouserentals.com díky zkušeným profesionálům dokáže rizika velice dobře předvídat, pracovat s nimi a víceméně také dokáže rychle řešit vše, co může následovat. Hlavním parametrem služby ale je, že toto řešení vás zcela obchází. Nemusíte se tak bát finančních problémů, nebo ztrát, vše totiž musíme zařídit právě my.

Co všechno může taková služba obsahovat

Při návrhu služby jsme se prvořadě starali o to, aby byla opravdu všestranná. Z toho důvodu se tak můžete spolehnout na to, že správa nemovitostí může obsahovat opravdu vše, co vás napadne. Hlavním okruhem je pochopitelně práce s lidmi. Takže správa kolem placení nájemného, komunikace s klienty a víceméně i obsazování nemovitosti.

Pak následuje technologický dohled, kdy odborníci řeší revize a pravidelné kontroly předcházející nebezpečným situacím z technologického hlediska. A poslední, co opravdu stojí za zmínku, je správa účetnictví a kompletní finanční evidence včetně daní. Komplexní řešení problémů tak máte k dispozici na jednom jediném místě!

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484