BroadSoft získává ocenění Poskytovatel roku 2016 od Frost & Sullivan za hostovanou telefonii a cloudovou platformu sjednocených komunikací v Asii a Tichomoří

Zadavatel: Marketwired, LP. | 17.6.2016 | Telekomunikace, IT

GAITHERSBURG, MD a SINGAPUR—(Marketwired / Pressweb – 15. června 2016) – BroadSoft, Inc. (NASDAQ: BSFT), přední globální dodavatel softwaru pro sjednocené komunikace poskytovaného jako služba (UCaaS), oznámil, že byl vybrán celosvětovou firmou věnující se průzkumu trhu Frost & Sullivan jako Poskytovatel roku 2016 v oborech hostované telefonie a cloudové platformy sjednocených komunikací v Asii a Tichomoří.

Toto ocenění je součástí programu společnosti Frost & Sullivan „2016 Best Practices“ (Osvědčené postupy), který je uznáním podnikům na různých regionálních i globálních trzích trvale vykazujícím vysokou úroveň uspokojování zákazníků a vynikající výsledky v zlepšování způsobů poskytování informační a komunikační techniky přebíráním vedoucího postavení v oboru, technickými inovacemi, zákaznickými službami a vývojem strategických produktů.

„Jsme potěšeni, že jsme získali toto ocenění od společnosti Frost & Sullivan za naše úsilí v posledních letech v regionu Asie a Tichomoří,“ sdělil Jonathan Reid, ředitel pro Asii a Tichomoří a rozvíjející se trhy společnosti BroadSoft. „V oblasti Asie a Tichomoří významně investujeme a umožňujeme partnerským poskytovatelům služeb využívat růstu, který je na našich trzích patrný ve sjednocených komunikacích. Domníváme se, že naše oceněné softwarové platformy BroadWorks® a BroadCloud® i služby UC-One® velmi dobře rezonují s potřebami zákazníků, stejně jako náš přístup tržního uplatňování našich technologií s orientací na poskytovatele služeb.“

Společnost BroadSoft za uplynulý rok v této zeměpisné oblasti významně zvýšila počet zaměstnanců v službách a technické podpoře a také dokončila první mezinárodní akvizici v této oblasti v listopadu 2015 odkoupením tokijské společnosti PBXL KK, nyní pod názvem BroadSoft Japan KK. V dubnu 2016 společnost BroadSoft oznámila spuštění služby BroadCloud v Japonsku. Společnost BroadSoft zahájila své obchodní činnosti v oblasti Asie a Tichomoří, v Austrálii a na Novém Zélandu v roce 2002 a mezi své zákazníky může počítat mnohé primární a vyzyvatelské telekomunikační provozovatele v tomto regionu. BroadSoft má po celém světě stovky zákazníků, poskytovatelů služeb, mezi kterými je 25 z 30 největších podle tržeb.

„S velkým potěšením za Frost & Sullivan blahopřeji společnosti BroadSoft k získání ocenění Poskytovatel roku 2016 v oblastech hostované telefonie a cloudové platformy sjednocených komunikací v Asii a Tichomoří. Společnost v tomto regionu významně investovala a její postavení u poskytovatelů služeb je velmi silné. Naše porota usoudila, že se toto postavení bude do budoucna pouze upevňovat, jelikož poskytovatelé služeb i nadále stavějí na jedinečných službách sjednocených komunikací podporovaných technologiemi BroadSoft,“ uvedl Manoj Menon, starší společník a ředitel pro Asii a Tichomoří u Frost & Sullivan.

Jessie Yu, ředitelka pro průzkumy trhu v oboru digitálních transformací v oblasti Asie a Tichomoří u Frost & Sullivan, prohlásila, že technický pokrok společně s náročnými makroekonomickými podmínkami umožnil vzniknout novým technickým řešením a spotřebitelským modelům, mezi které patří internetová telefonie a cloudové služby sjednocených komunikací a spolupráce (Unified Communications and Collaboration).

„Broadsoft je jedním z předních globálních poskytovatelů platforem v regionu Asie a Tichomoří. Tato společnost navázala úspěšně partnerství s klíčovými lokálními telekomunikačními provozovateli v Austrálii, Korei, Japonsku, Singapuru a Malajsii, přičemž v roce 2015 našla nové tržní příležitosti v Japonsku a Číně. Navíc mají cloudová řešení sjednocených komunikací této společností v dalším roce u poskytovatelů služeb v tomto regionu významný potenciál dalšího růstu,“ dodala.

O společnosti Frost & Sullivan:

Frost & Sullivan, společnost pro podporu růstu, spolupracuje s klienty na využívání vizionářských inovací řešících globální výzvy a související možnosti růstu, které rozhodnou o úspěchu či neúspěchu současných hráčů na trhu.

Více než 50 let vyvíjíme růstové strategie pro společnosti Global 1000, rozvíjející se podniky, veřejný sektor a investory. Je vaše organizace připravena na příští zásadní vlnu prorůstání oborů, převratných technologií, zvyšujícího se konkurenčního tlaku, „mega trendů“, průlomových osvědčených postupů, měnící se spotřebitelské dynamiky a rozvíjejících se ekonomik?

Kontaktujte nás: zahajte diskuzi

O společnosti BroadSoft:

BroadSoft je přední poskytovatel softwaru a služeb, které umožňují poskytovatelům služeb přes mobilní infrastrukturu, pevné linky a rozvody kabelové televize nabízet všechny druhy komunikací (Unified Communications: sjednocené komunikace) prostřednictvím svých sítí na bázi internetového protokolu. Základní komunikační platforma společnosti umožňuje poskytovat řadu podnikových a spotřebitelských volání, posílání zpráv a sdílených komunikačních služeb, včetně zajištění soukromých pobočkových ústředen, videohovorů, textových zpráv a sloučených služeb přes mobilní sítě a pevné linky. Další informace najdete na www.BroadSoft.com.

Twitter | LinkedIn | Work It!

Region: Svět

Marketwired, LP.

13818 SW 152nd Street, # 374
33177 Miami, Florida