Prožijte léto v Itálii

Dovolená v Itálii
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 17.5.2016 | Cestování, gastronomie

Praha (Pressweb) - Období letního volna se rychle blíží, a tak je na čase zvážit, kam tento rok vyrazit za pořádnou dávkou slunce. Dovolená v Itálii je přitom sázkou na jistotu nejen množstvím různorodého vyžití, ale i vytříbenou gastronomií, krásnou přírodou a historickými centry zároveň. Pohodu pod rozkvetlou magnólií nebo na písčité pláži tak nedokáže narušit vůbec nic. Letní dovolená v Itálii je ideální volbou pro rodiny s dětmi i páry toužícími po romantice. Přečtěte si tipy na TOP oblasti země poseté olivovníky.

Dovolená v Itálii ve znamení odpočinku s dětmi

I rodiče si potřebují někdy oddechnout, a tak ocení místo, kde budou mít jejich ratolesti dostatek vyžití. Benátská riviéra Bibione ležící na severu jaderského pobřeží je proto jasnou volbou. Mírně se svažující písčité pláže jsou rájem pro děti i jejich rodiče. Užijte si projížďku na lodičkách nebo volné chvilky v restauracích a kavárnách. Vaše děti se budou mezitím bavit jízdou na koni nebo v místním aquaparku. Bibione, to je letní dovolená v Itálii podle vašeho gusta.

I letní dovolená v Itálii je aktivní

Nebaví vás ležet celé dny na slunci a nedělat vůbec nic? Dovolená v Itálii se nutně nemusí nést ve znamení pojídání těstovin a líného opalování. Italské jezero Largo di Garda je obklopeno úchvatnými horami, které vytváří špičkové podmínky pro windsurfing i horolezectví. Toto místo propadlo turismu v podstatě nedávno a lidé po celém světě oceňují úchvatné přírodní scenérie, díky kterým si Largo di Garda vysloužilo svou pověst. Poznejte Itálii v netradičním stylu.

Odpočiňte si na ostrově uprostřed jantarového moře

Člověk má v pracovním shonu někdy pocit, že by nejraději odjel na vzdálený ostrov a už se nikdy nevrátil. Proč si tuhle tužbu tedy nesplnit? Letní dovolená v Itálii nabízí široké možnosti a jednou z nich je i skalnatý ostrov Sicílie. Vybírat si zde můžete z různorodých pláží v malebných přístavních letoviscích. Krása Sicílie přitom dokázala vyléčit již mnohé pocuchané nervy. Vraťte se z dovolené v Itálii doslova jako nový člověk.

Témata: Dovolená Itálie, Léto v Itálii, Itálie, Lago di Garda | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.