Kam vyrazit za adrenalinem?

Zadavatel: Jiří Kutal | 27.5.2013 | Sport, volný čas, zábava

Nové Město na Moravě (Pressweb) - Patříte mezi aktivní osoby, nebo máte rádi svůj klid? Jestliže patříte do první skupiny, máme pro vás několik skvělých nabídek, které vás doslova nabijí adrenalinem. Jedná se o skvělé příležitosti, které skýtají možnost skvělého zážitku. Muži, ale i akčnější ženy jistě ocení možnost vyzkoušet si jízdu Hummerem.

Hummer je legendární terénní vůz se kterým by se chtěli jednou za život projet všichni muži a další nadšenci automobilismu. Nejenže budete mít možnost se v Hummeru projet, ale budete ho moci také řídit. No není to úžasné? Tuto skvělou nabídku vám přináší společnost Allegrie – firma na zážitky. Na takový zážitek budete vzpomínat do konce života.

Nepatříte mezi příznivce velkých a rychlých aut? Nevadí. V nabídce najdete nejrůznější druhy zážitků, které zaujmou každého. Vyzkoušet si můžete například indoor skydiving. Že nevíte, co tento adrenalinový zážitek nabízí? Indoor skydiving nabízí jedinečnou možnost zažít volný pád v bezpečí letové komory. Díky proudu vzduchu o rychlosti až 280 kilometrů za hodinu se budete vznášet jako pták. Tato zábava je vhodná pro muže, ženy i děti. Můžete ji také pojmout jako zábavu pro celou rodinu. Indoor skydiving je zcela bezpečný zážitek, který je populární nejen v České republice, ale své fanoušky má také v zahraničí. Jednu hodinu této netradiční zábavy si můžete užít již za 1 500 korun!

Sami na adrenalinový zážitek nemáte odvahu? Vyzkoušet můžete i něco klidnějšího. Co třeba relaxační pobyt, masáže nebo gurmánské potěšení v dobré restauraci? Představivosti se meze nekladou. To vše najdete na webové adrese www.firmanazazitky.cz, kterou provozuje společnost Allegria, firma na zážitky. Na výběr máte více než 1 000 zážitků za příznivé ceny. Vybírat můžete dle přehledných kategorií, které vás váš výběr usnadní. U všech zážitků společnost garantuje tu nejnižší cenu. Zakupte netradiční zážitek pro sebe nebo své blízké.

Témata: dárky, zážitky, adrenalin | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

Jiří Kutal

Lesní 960
592 31 Nové Město na Moravě
Kontaktní osoba: Jiří Kutal
info@internetstream.cz
Internet Stream s.r.o.
Lesní 960
592 31 Nové Město na Moravě
Česká republika
info@internetstream.cz