Posuvné dveře splnily náš dávný sen, radují se manželé

Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 17.4.2014 | Stavebnictví

Praha (Pressweb) - Když se Machálkovi z Příbrami rozhodli, že si koupí starší rodinný dům, hned vzápětí začali plánovat, jak ho opraví a přizpůsobí svým potřebám. Jedním ze snů, který měli  a který si chtěli splnit, byly posuvné dveře. „Mysleli jsme si ovšem, že to je sen, který pro nás bude nedostižný, protože by šlo o příliš složité a drahé řešení,“ doplňuje Gabriela Machálková. Když se však ukázalo, že právě tohle řešení by bylo nejvhodnější pro vstup z haly v přízemí do obývacího pokoje, začali se o něj přece jen zajímat.

Jaké bylo jejich překvapení, když zjistili, že si posuvné dveře budou moci dovolit a že si dokonce mohou vybrat z mnoha dekorů. Dneska už dveře k naprosté spokojenosti používají a zvažují, že podobné použijí i v patře rodinného domku, jehož opravu mají naplánovanou na další rok. „Tam by se rovněž hodily ke vstupu z chodby do jednoho z pokojů, v němž zřejmě časem bude naše ložnice,“ upřesňuje paní domu.

Zatímco v přízemí použili posuvné dveře s pouzdrem zabudovaným do zdi, které tak v hale nezabírají vůbec žádné místo, pro patro uvažují o pouzdro zavěšené na zeď, protože tam to vadit nebude. Jeho instalace je snazší, protože nevyžaduje tak velký stavební zásah.

Machálkovi se rozhodli pro jednokřídlé posuvné dveře, ale k mání jsou i dvoukřídlé, které se hodí zejména do hodně prostorných interiérů. V každém případě všichni ti, kdo je zvolí, mohou těžit z toho, že při otvírání nezabírají prakticky žádné místo, takže se hodí i do některých problematických prostor, do nichž by se klasické dveře umisťovaly jen obtížně.

Až budete shánět posuvné dveře i pro svůj domov, obraťte se každopádně na firmu, která vám nabízí komplexní řešení a dokáže vám dodat jak vlastní dveře, tak i potřebný závěsný systém. U spolehlivého obchodníka si navíc můžete koupit krom toho i běžné dveře ve stejném designu včetně zárubní a rovnou i potřebné kování.

Témata: posuvné dveře

SEO Services, s.r.o.