Originální svatební oznámení prezentuje velký den D

Originální svatební oznámení
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 1.7.2016 | Služby

Praha (Pressweb) - Chcete svým blízkým sdělit termín budoucí svatby? Rádi byste pozvali přátele, rodinu a kolegy z práce na připravovaný den D? Toužíte tento krok udělat co možná nejoriginálnějším způsobem? Potom si vyberte svatební přání šité na míru.

Svatba je určitě významným dnem v životě každého člověka. Ať už se obřady a následné hostiny liší v závislosti na vkusu každého z nás, jedno mají společné. Jsou to svatební oznámení, na nichž si svatebčané obvykle dávají hodně záležet, respektive volí produkty originální a vkusné.

Svatební přání, to není jen kus papíru, na němž se nachází jméno ženicha, nevěsty, datum a místo svatby. Toto oznámení prezentuje daleko více a vy máte jeho výběr plně ve svých rukách.

Co obsahuje moderní svatební přání?

V dnešní době se nemusíte omezovat pouze na jedinou listinnou pozvánku, kam vměstnáte všechny potřebné informace. Velký úspěch sklízí speciální svatební sety skládající se hned z několika prvků, jež jsou dokonale sladěny a působí honosným dojmem.

Unikátní set může obsahovat následující.

• Svatební oznámení
  • Pozvánku ke svatebnímu stolu
  • Jmenovky na svatební stůl
  • Stavební menu
  • Zasedací pořádek

To vše ve velice originálním designovém stylu, barevném ladění a velikosti. Kombinace ohromující každého svatebního hosta.

Svatební oznámení v novodobém stylu

Dejte průchod vlastní fantazii a neomezujte se při volbě tohoto důležitého prvku. Vyberte si stavební oznámení, které o vás mnohé vypoví, doplňte jej o romantické verše, vtipné texty nebo vlastní fotografie. Nechte si vytvořit nezapomenutelnou pozvánku na vlastní svatbu. Ta se stane působivou propustkou k dokonalému svatebnímu dni.

Zaměřte se na prezentované portfolio společnosti Pamas, jež vám poskytne nadstandardní výběr a další přidružené služby spojené s dokončením svatebního přání.

Témata: svatební oznámení, svatební přání, svatba, oznámení svatby | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.