Módní tredny pro léto 2014

Léto je tu! Konečně! Máte ale v šatníku ty správné kousky oblečení? A co doplňky a botky, víte, které vám nesmí chybět? Zapomínat nesmíte ani trendy letní účes.
Zadavatel: Wobsah s.r.o. | 1.7.2014 | Obchod, e-commerce

Praha (Pressweb) - V tomto článku jsme pro vás připravili přehled těch nejdůležitějších módních trendů pro léto 2014! A pozor – je to velká paráda!

Letní móda ve znamení barevnosti a hravosti!

V létě si přijdu na své především milovníci sytých a výrazných barev. Nosit se bude žlutá, oranžová, sytě červená, výrazná růžová a chybět nesmí ani zelená s námořnickou modrou. Nesnažte se ale vytvořit jednobarevný outfit. Nejlépe bude vypadat ten, kdo si pohraje s kontrastem a nakombinuje více barev. Dobrou zprávou pro všechny ženy je, že letos nebude záležet na tom, jestli vsadíte na dlouhé nebo mini šaty. Nosit se bude obojí. Módní záležitostí budou i upnutá trička v kombinaci s extra dlouhou sukní. V šatníku nesmí chybět ani harémové kalhoty a pozor – i móda s třásněmi je in! Nosit se budou také tuniky. Mezi oblíbené vzory patří květiny, veselé nápisy či ornamenty.

Na botkách se můžete vyřádit

Potěší vás jistě i to, že omezení není ani na poli obuvi. Vyrazit můžete v pohodlných balerínkách či sandálech, nosit se budou i botky na klínu a to nejlépe ty, které na vaší nožce drží dlouhý pruh látky. Ve chladnějších dnech si oblékněte nejlépe letní kozačky! Na letních botkách by rozhodně neměly chybět třpytivé ozdoby.

V létě bude platit: učesaná – neučesaná

Nezapomínejte ani na váš trendy letní účes. Nosit se budou účesy alá nedbalá elegance. Pokud máte dlouhé vlasy, zkuste si udělat velké vlny. Nemusíte je nijak upravovat, stačí je pěkně vyfoukat a zafixovat lakem. Pokud na to máte dostatečně dlouhé vlasy, noste cop. I pro středně dlouhé a krátké vlasy platí pravidlo záměrné neupravenosti a rozvernosti. Váš účes by měl vypadat vzdušně. TIP – pokud chcete účes ozvláštnit, dejte si do vlasů výraznou čelenku nebo květinku!