Expresní služba HALLA XPRESS - rychlá dodávka kvalitních svítidel

Zadavatel: HALLA, a.s. | 7.12.2013 | Obchod, e-commerce

Praha (Pressweb) - Významný český výrobce technických designových svítidel HALLA, a. s. připravil pro své klienty a partnery program rychlých dodávek svítidel. Služba HALLA XPRESS vznikla již v době krize proto, aby byli tehdejší klienti schopní pružně reagovat na požadavky trhu a pokrýt tak rychlou poptávku na nejběžnější projekty. Služba se nyní rozšířila i na koncové zákazníky, a tak se dnes pod značkou HALLA XPRESS nachází ucelená řada svítidel k dodání do 5 pracovních dnů nejen pro developerské projekty, ale také pro domácnosti.

Výrobce svůj program představil v roce 2010 na veletrhu Light and Building ve Frankfurtu nad Mohanem. Hlavním motivem, proč vytvořit tuto službu, bylo nabídnout v době krize svým klientům ucelenou sadu svítidel, kterými mohou pružně reagovat na rychlou poptávku trhu.

Výrobky HALLA XPRESS jsou určeny pro distributory, firmy a nyní i domácnosti. V případě objednání svítidel domácnostmi přes e-shop jsou k dodání do 7 dnů – jedná se o modifikaci XPRESS HOME. Pro firmy a distributory garantuje společnost termín dodání do 5 pracovních dnů od uzavření objednávky.

„Reakce na tuto službu jsou velice dobré, jsme schopni pokrýt nejběžnější požadavky na osvětlení interiéru při požadavku velice rychlého termínu dodání. Výroba XPRESS produktů je navíc optimalizována na výrobní dávky, a proto jsme schopni snížit ceny. Jak jsme si ověřili, distributoři jsou již na produkty HALLA EXPRESS zvyklí a dále je nabízí koncovým zákazníkům.,“ dodává generální ředitel společnosti Daniel Černý.

Pokud vás zajímá historie i současnost společnosti HALLA, chcete se seznámit s jejími produkty, prohlédněte si nový katalog Průvodce světlem na stránkách http://www.halla.cz, ve kterém kromě kompletního sortimentu naleznete ukázky realizací osvětlení HALLA ve významných architektonických projektech nejen v České republice. S výběrem konkrétního osvětlení vám pomůže Světelný rádce http://www.svetelnyradce.cz.

Se společností HALLA, a. s. můžete také zůstat ve spojení přes Facebook, Twitter či G+.

Témata: trendy, obchod, design, osvětlení, HALLA | Region: Evropa

HALLA, a.s.

Litvínovská 288/11
Kontaktní osoba: Zuzana Novotná