Dedikovaný server zvyšuje bezpečnost při práci s daty

Dedikovaný server
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 17.10.2016 | Telekomunikace, IT

Praha (Pressweb) - Hledáte lepší ekonomickou variantu pro vaše centrum datových služeb? Spravujete velké e-shopy, jste velká instituce, potřebujte rychlou a bezpečnou databázi a dokonalý servis? Na to jsou ideální hostingová centra s klasifikací TIER 4, která umožňuje nepřetržitou provozní dostupnost a bezpečnost. Neexistuje prakticky nic, co by ohrozilo činnost takto vybaveného centra, které disponuje dostatečnou kapacitou napájecích zdrojů, špičkovou chladicí technologii včetně dostatečného prostoru pro umístění serverů a zálohy. Nabídka služeb je široká. Potřebujete dedikovaný server či virtuální servery?  Máte je mít.

Už nesdílíte, dedikovaný server je jen váš

Dedikovaný server představuje další krok k zajištění bezpečnosti a stability vašich dat. Už nesdílíte společnou hardwarovou platformu s jinými uživateli, ale dedikovaný server je zcela váš. Například společnosti VS Hosting otevřela v roce 2015 datacentrum s názvem ServerPark, který je nejmodernější ve střední Evropě a pojme až 8 000 severů. Dedikovaný server zvyšuje vaši samostatnost, přitom datacentrum firmy VS Hosting vám garantuje opravu do 60 minut, bezproblémový přechod na výkonnější server i s daty či internetové připojení rychlostí 1 Gbps.

Virtuální servery jsou vhodné při nárazovém přenosu dat

Bezpečný dedikovaný server je jen jednou z mnoha služeb, které špičkové datacentrum poskytuje. Jestliže jste dosud měli zkušenosti jen s cloudovými službami, levnější alternativou pro nárazové zatížení datových služeb jsou virtuální servery.  Tyto virtuální servery umožňují například jeden sdílený fyzický server rozdělit na více serverů, které pracují odděleně a zvyšují tak bezpečnost ukládání dat a práci s nimi.  Virtuální servery poskytují nejen větší zabezpečení při běžném hostingu, ale i efektivní využití hardwarových zdrojů. Firma VS Hosting vám poradí, zda je pro vás vhodnější běžný hosting, dedikovaný server či virtuální servery

Témata: dedikovaný sever, hosting, virtuální server, správa dedikovaných serverů | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.