Začátky podnikání – jak založit s.r.o.

Zadavatel: Profi-kancelář s.r.o. | 4.4.2013 | Finance, ekonomika

Praha (Pressweb) - Rozhodnete-li se vstoupit do světa velkého podnikání, měli byste mít nejen prosperující a přínosné know-how, ale také společnost, která bude prezentovat vaše výrobky a služby. V rámci obřího businessu zapomeňte na klasický živnostenský list a spíše hledejte odpověď na otázku, jak založit s.r.o.? Jak se co nejsnadněji domoci k vlastní firmě, která bude disponovat všemi náležitostmi?

Naskýtají se vám samozřejmě dvě zcela rozdílné varianty, které můžete realizovat dle vlastního uvážení. Tu první představuje vyřízení všech potřebných dokumentů svépomocí. Proces, který jistě není nejjednodušší a v rámci něhož byste měli disponovat odpovídajícími zkušenostmi z této oblasti. Na několik dní se před vámi otevírá koloběh papírování, úřední mašinérie a úkonů, které není radno podceňovat.

Po přečtení těchto řádků vás jistě potřeba založit s.r.o. velice brzy opouští, ostatně není se čemu divit. Ne každý je přeurčen a vědomostně vybaven k tomu, aby zvládl tento proces, případně nedisponuje dostatkem volného času, který je třeba této činnosti bezpodmínečně obětovat. V tom případě neváhejte a využijte možnosti založit sro na klíč.

Přeneste založení s.r.o. na profesionály

Tím nejtriviálnějším způsobem je bezpochyby využití služeb subjektu, který se v této problematice cítí, jako ryba ve vodě. Firma, která se o všechny náležitosti postará za vás a bude vaší pravou rukou při zakládání společnosti s ručením omezeným.

Mezi takové odborníky patří bezpochyby internetový portál jak-zalozit-sro-a-podnikat.cz, který v tomto segmentu přináší spoustu hodnotných a cenných informací a disponuje potřebnými údaji, které vám pomohou založit s.r.o. během deseti pracovních dnů.

Pouhé dva týdny vás dělí od okamžiku, kdy na trh můžete vstoupit jako plnohodnotný podnikající subjekt s nápady, myšlenkami a vizemi.

Co obnáší založení sro na klíč?

V případě tohoto úkonu musí být provedeny minimálně následující činnosti:

• Notářský zápis
  • Zajištění potřebných oprávnění a zapsání do obchodního rejstříku
  • Výpomoc při uhrazení kapitálu
  • Přihlášení na patřičných úřadech

Několik procedur, které však vyžadují pevné nervy při jednání s úředníky a spoustu drahocenného času. Výsledek však bude vždy pozitivní. Po výše uvedené lhůtě obdržíte všechny potřebné listiny a dokumenty, které prokazují vaše majetkové právo k nové společnosti, a můžete se směle pustit do podnikání.

Jak sami můžete vidět, založit sro může být snadnou záležitostí, stačí pouze vědět, kde hledat pomocnou ruku a na koho se v této záležitosti obrátit. I vy můžete mít během několika dní svoji vysněnou společnost s ručením omezeným, za pomoci odborníka na slovo vzatého, kterým je výše uvedený online portál.

Témata: založit s.r.o. | Region: ČR

Profi-kancelář s.r.o.

Husinecká 10
Kontaktní osoba: Profi-kancelář s.r.o.
info@profi-kancelar.cz
Obrázek uživatele profikancelar
Ekonomické zázemí vašeho podnikání: poskytnutí sídla firmy a živnostníka, založení společnosti rychle nebo zdarma, virtuální kancelář Praha 1,2,3 a 9, vč. pošty a tel. Výhodný krátkodobý pronájem kanceláře v Praze i s asistentkou, účetnictví a daně.
Profi-kancelář s.r.o
Husinecká 10