Sítě do betonu kari dokonale zpevní betonové plochy

Sítě do betonu kari
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 16.6.2020 | Stavebnictví

Praha (Pressweb) - Od betonových ploch lze očekávat jediné. Dokonalou pevnost, přiměřenou pružnost, stabilitu a dlouhou životnost. Toho bohužel nelze docílit jen vhodnou volbou betonové směsi. Opomíjet nesmíte na jednu velice důležitou součást. Jsou to sítě do betonu kari, které z betonových ploch dělají to, co se od nich očekává.

Jde o ocelové sítě, respektive kvalitní hutní materiál, jehož parametry musí odpovídat stavebním podmínkám. Kari sítě jsou pokládány do betonové plochy v příslušné tloušťce betonu. Díky jejich překrývání a navazování se meze z pohledu velikosti rozhodně nekladou.

Kari sítě patřičných rozměrů

Sítě do betonu kari jsou dodávány v nejrůznějších velikostech. Liší se především průměrem podélného a příčného drátu. Dalším důležitým údajem je rozteč těchto drátů. V neposlední řadě vás bude zajímat také délka a šířka udávaná v metrech. Kari sítě jsou dlouhé 3 až 6 metrů a široké 2 až 2,4 metry.

Tento typ hutního materiálu vhodného do betonu není tím jediným, co lze v rámci stavebních prací využít. Zajímat vás může betonářská ocel cena, respektive náklady na ostatní vhodné výrobky. Houževnatá betonářská ocel je buď žebírková nebo hladká. Právě žebírková ocel je dodávána v různých rozměrech v příslušném průměru, ale také ve svitkách.

Betonářská ocel za výhodné ceny

Pusťte se do betonování libovolných ploch a neomezujte se z pohledu vhodného hutního materiálu. Betonářská ocel cena je opravdu výhodná. Technimat s.r.o. dbá na spojení kvality a zajímavých pořizovacích nákladů nabízeného sortimentu. Ať už jde o betonářskou ocel či sítě do betonu kari, popřípadě další zboží pro budování libovolných konstrukcí. Vsaďte v tomto směru na jistotu a dejte zelenou bohatému výběru v kombinaci s přidruženými službami. Ať už je to řezání, ohýbání nebo doprava na přesné místo určení.

Témata: betonářská ocel, cena betonářské oceli, betonářská ocel cena | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2