Půjčky bez doložení příjmů jsou šancí pro každého! Jak fungují?

Zadavatel: Wobsah s.r.o. | 16.6.2014 | Finance, ekonomika

Praha (Pressweb) - Potřebujete půjčit peníze, ovšem v bance s vámi vymetli? Nebo si chcete půjčit jen menší obnos peněz, takže by pro vás klasická půjčka byla příliš drahá? Potřebujete peníze hned a bez zbytečného papírování? Pokud ano, tak i pro vás se může stát řešením speciální nebankovní půjčka. Jak funguje a kde o ni zažádat?

Půjčka dostupná pro každého

Nebankovní půjčky jsou na finančním trhu novinkou, která si ale rychle získala velkou oblibu. Není divu. Nebankovní půjčky jsou totiž díky svým podmínkám dostupné opravdu pro každého. Půjčku si u nebankovní instituce může vzít vlastně kdokoliv. Určena je pro zaměstnané, podniaktele, matky na mateřské, důchodce, studenty nebo i pro nezaměstnané.

Bez zbytečných průtahů

Pokud si chcete nebankovní půjčku vzít, nemusíte se děsit zbytečného papírování. Specifikem je půjčka bez doložení příjmu. Nemusíte tedy dokazovat příjem. Většina institucí také nenahlíží do registru dlužníků. Pro tento typ půjčky většinou není nutné mít ani ručitele.

Jak a kde si o půjčku zažádat?

Půjčku bez doložení příjmů si i vy jednoduše zařídíte skrze internet. Stačí se podívat na specializovaný portál pujcka-bez.cz. Zde najdete jednoduchý formulář. Ten stačí vyplnit a zaslat tak společnosti vaši žádost o půjčku. Skvělé je, že si sami můžete zvolit, kolik si chcete půjčit a jak dlouho budete splácet. Díky této půjčce si můžete půjčit 5 000 Kč až 25 000 Kč s dobou splatnosti 20 dní až dva roky. To záleží jen na vás a vašich finančních možnostech. Ještě než si půjčku vezmete, dobře si spočítejte, jestli budete moci splácet. Pokud ne, hrozí totiž poměrně vysoká sankce. Na portálu pujcka-bez.cz je možné využít také půjčku klasik nebo půjčku podnikatel. I na tyto se vztahují výhodné podmínky a ani v jejich případě se nemusíte obávat složitého papírování.

Témata: půjčka bez doložení příjmu | Region: ČR