Správa nemovitostí vám zachrání starosti i finance

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 16.3.2023 | Reality, bydlení

Správa nemovitostí je jednou ze speciálních služeb, které poskytuje naše realitní kancelář. Jedná se o službu, kterou může využívat široké množství lidí od investorů a developerů přes majitele nemovitostí až po bytová družstva a zmocněné osoby k manipulaci s nemovitostí.

Důvodem, proč poskytujeme tuto službu a klienti ji hojně využívají, je především samotná podstat pronajímání nemovitostí. Ta s sebou nese poměrně dost velké množství rizik a mnohá z nich mohou být opravdu velká. Z toho důvodu se vám tak hodí jakákoliv ochrana před takovými nepříjemnostmi.

Správa bytů a malých nemovitostí

Jednou ze základních možností této služby je správa bytů. Byty jsou jako malé nemovitosti mnohdy opomíjené, co se týče jejich dostatečné ochrany před škodou a nepříjemnostmi, které ale mohou jednoduše vzniknout.

Přesně proto tak nabízíme službu správa bytů, která je na tento typ nemovitostí doslova jako dělaný. Samotná služba je tak navržena, aby dokázala pokrýt standardní potřeby bytů a jejich pronajímání. Mimo toho pochopitelně máte možnost službu kompletně poupravit podle vašich potřeb.

Služba každému na míru

Jak již bylo zmíněno, je možné službu poupravit tak, aby vám dokonale vyhovovala. Díky tomu tak naše společnost happyhouse-sprava.cz dokáže nabídnout ideální řešení opravdu pro každého. Od rozsahu celé služby se totiž pochopitelně odvíjí i cena, kterou si za ni budeme účtovat. To napomáhá tomu, aby mohl každý náš zákazník optimalizovat službu a potřeby tomu, jaké výdělky z pronajímání očekává. Mimo toho je důležité, že naše společnost na rozsah podnikání myslí od prvotního návrhu. Cenová hladina našich služeb se tak vždy bude částečně odvíjet i od výdělků z nemovitostí. Díky tomu tak můžete mít jistotu, že se službou nedostanete do červených čísel.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484