Rekonstrukce a úpravy s realitní kanceláří

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 14.2.2020 | Reality, bydlení

S pojmem realitní kanceláře se nám pojí hrozná spousta pojmů jako jsou prodeje a pronájmy nemovitostí, správa nemovitostí, poradenství a další. Ale možná vás překvapí, že existují i kanceláře, které svým klientům poskytují opravdu kompletní servis a to nejen v administračním a prodejním spektru. Nyní i u některých z kvalitních realitních kanceláří můžete svůj byt i dům rekonstruovat.

Rekonstrukce a správa nemovitostí

Je pravda, že realitních kanceláří nabízejících tuto službu je pomálu. V Praze to je například kancelář happyhouserentals.com, která vám vedle dalších služeb nabídne i tuto rekonstrukční výhodu. Často je to ruku v ruce se společnostmi co poskytují nejen program prodejů, ale i program správa nemovitostí. Výhodou je bezesporu fakt, že realitní kancelář má své vlastní firmy a řemeslníky. Ti jsou pochopitelně zcela osvědčení profesionálové nejen z doslechu, ale i ze spolupráce, která mezi realitní kanceláří a řemeslnými subjekty v minulosti zákonitě vznikla. Díky tomuto faktu máte nespočet možností v ohledu rekonstrukce před prodejem či pronájmem bytu. Zároveň víte, že pokud je vaše nemovitosti ve správě realitní kanceláře, tak má dostatek prostředků a kontaktů k tomu, aby i v případě technického problému efektivně řešila své závazky vůči klientovi.

Výhodnější prodej nemovitostí

A jednou z hlavních napojených výhod je právě samotný prodej nemovitosti. Nejedná se pouze o moment, kdy správa nemovitostí dokáže efektivně reagovat na poruchy. Odborné oko už ze zkušenosti ví, co lidé nejčastěji vyhledávají a čeho si horentně všímají při zájmu o nemovitost. Je tak schopný i navrhnout řemeslné úpravy a homestaging, co bez rady odborníka jen horko těžko tipnete. Zároveň pak dovede kancelář veškeré úpravy realizovat a ve výsledku se může jednorázová investice před prodejem rovnou několikrát vrátit na prodejní ceně nemovitosti.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484