Jak obnovit ztracenou rovnováhu těla a ducha? Pomohou lázeňské pobyty

Lázeňské pobyty pro obnovu těla i ducha
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 16.1.2015 | Zdraví

Praha (Pressweb) - Kdo by nechtěl jet do lázní na státní útraty po vážné operaci nebo prodělané chorobě? Tento luxus za náklady zdravotní pojišťovny však nemůže čerpat každý z nás.  Naštěstí si lázeňské pobyty můžete financovat také sami a vybrat si nabídku, která prospěje vašemu zdraví. Navíc si v lázních užijete i společenského života. Snad každý má nějaké zdravotní problémy, které lze odstranit či zmírnit vhodnou lázeňskou procedurou či léčbou. Lázeňské pobyty jsou příležitostí spojit užitečné s příjemným. Dovolená v lázních vám dodá potřebnou energii a zbaví vás vleklých potíží. „Jsme jako vyměnění,“ říkají lidé po návratu ze známých lázeňských středisek.

Lázeňské pobyty jsou v místech, které mají s lázeňskou léčbou dlouholeté zkušenosti. V českých zemích jsou četné minerální a termální prameny, zdroje rašeliny, bahna i slatiny, které působí na naše tělo blahodárně. Úlevy či úplné vyléčení přinesly tisícům lidí, vždyť lázeňství nás provází přes tři století. V České republice je na třicet lázeňských lokalit s ověřenými přírodními léčivými zdroji. Své problémy znáte samy, ale vhodné místo si můžete vybrat po poradě s lékařem. Bolí vás záda či klouby? Tak si vyberte lázeňské pobyty například v Mariánských Lázních, Luhačovicích či v Ostrožské Nové Vsi. Trpíte civilizačními chorobami, jako je stres a nadměrná únava? Nabídka lázeňských pobytů je široká.

Lázeňské pobyty nejsou jen procházky s popíjením léčivé vody. Dnešní nabídka lázeňský procedur je velmi rozmanitá. Zahrnuje nejrůznější koupele v termální vodě, s bylinnými extrakty či s použitím masážních trysek. Oblíbené jsou různé slatinné či bahenní zábaly. Teplé bahno má zvláštní vlastnosti, že léčivé teplo šíří velmi pomalu do celého těla i k vnitřním orgánům. Odborníci také objevují nové účinky soli, sirných sloučenin i třeba piva a mléka. Součástí lázeňské terapie jsou také doporučení, jak se lépe a zdravě stravovat a jak pravidelně cvičit. Lázeňské pobyty jsou příležitostí, jak obnovit harmonii těla a psychické pohody.

Témata: léčebné pobyty, lázeňské pobyty, wellness, wellness pobyty | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.