Ubytování Český Krumlov

Zadavatel: Magieprirody.cz | 16.11.2015 | Cestování, gastronomie

Český Krumlov (Pressweb) - Plánujete výlet s celou rodinou a nevíte kam. Máme pro Vás tip na více denní návštěvu překrásného města. Jedná se o Český Krumlov. Pokud nejste s okolí jižních Čech, tak pro Vás máme tip na ubytování s parkováním Český Krumlov.

Než Vám dáme tip na kvalitní ubytování, tak si pojďme přiblížit památky Českého Krumlova, které stojí za navštívení, protože Český Krumlov se pyšní mnoha památkami, tak Vám představíme ty nejzajímavější. První Vaší zastávkou by měl být zámek.

Zámek Český Krumlov je po Pražském hradě nejrozsáhlejší zámecký areál v Česku. Původně gotický hrad, přestavěný zejména v renesančním slohu. Skládá se z Dolního hradu (původního Hrádku) s dominující věží a Horního hradu. V areálu zámku se nachází překrásná zámecká zahrada, která byla založena v 2. polovině 16. století ve francouzském stylu, dlouhá 700 m, celková rozloha 10 ha. Nachází se v ní Kaskádová fontána, barokní letohrádek. Doplněním je jedinečné barokní divadlo v otevřené krajině s otáčivým hledištěm.

Teď pár slov u ubytování v tomto překrásném městě. Pokud hledáte ubytování Český Krumlov v centru města, tak Vám doporučujeme Krumlov servis. Tato společnost poskytuje ubytování v centru města za velmi přijatelné ceny. Mají k dispozici tři historické domy, které jsou umístěny v centu města. V apartmánech najdete plně vybavené kuchyně, bezplatné wifi a v ceně ubytování jsou zahrnuty poplatky a povolení vjezdu do pěší zóny v centru města. V místě ubytování je možnost využít parkování za menší poplatek, které se nachází poblíž objektů. Každý apartmán Český Krumlov má svou recepci, která je otevřena od rána do odpoledne. Na recepci Vám rádi poskytnou informace o městě, památkách nebo o akcích, které se konají v této perle jižních Čech.

Pokud tedy přemýšlíte kam o víkendu na výlet, tak právě Český Krumlov je to pravou volbou pro Vás.

Obrázek uživatele Magieprirody.cz
marcol@email.cz