Moderní nádrže na naftu vám dávají možnost schraňovat pohonné hmoty bez starostí o kvalitu a bezpečí

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 15.10.2021 | Auto-moto, logistika

Dali bychom ruce do ohně za to, že si žádná ze společností jenž investovala do nákupu nádrže na naftu, tuto investici nemohla vynachválit. Jedná se totiž o jednu z těch investic, které nejen spediční společnosti, ale i mnohé další posunou na zcela rozdílnou úroveň.

Nádrže na naftu, jako jsme je znali dříve z kovových materiálů jsou totiž naprostou minulostí a vy si tak můžete u sebe na sídle společnosti užívat dostatku paliva z mnohem kvalitnějších a modernějších nádrží, než tomu bylo doposud. A to také díky distributorům jako eurotankdiesel.cz, kteří dělají nádrže na naftu všeobecně dostupnější.

Dokonalý čerpací systém neztratí ani kapku

Jednou z výhod moderních nádrží je fakt, že jsou osazeny vysoce kvalitními digitálními průtokoměry. Digitální průtokoměry se standardním atestem jsou schopny měřit s přesností na desetiny procenta, což je dostačující nejen pro soukromý, ale i veřejný nebo obchodní provoz.

Jednou za čas je ale nutné provést revizi čerpacího zařízení, která zajistí že nádrže na naftu fungují opravdu přesně podle daných požadavků. Maximální přesnost zařízení má totiž za následek naplnění nejen ekonomického, ale i ekologického potenciálu moderních nádrží.

Hlídejte svůj výdej díky magnetickým čipům

Pro přístup k nádržím a jejich čerpání se používá specializovaných magnetických čipů. Z praxe je určitě budete znát pod slangovým označením „hokejka“. Jedná se o čip, který může být individuálně přiřazený k vozidlu nebo řidiči a registr nádrží jich dokáže u nejlepších modelů obsloužit i několik set.

Význam čipů je přitom jasný. Digitální průtokoměr funguje tak, že individuálně zaznamenává průtok pro každý čip zvlášť a vy si tak vedle celkových výsledků můžete prohlédnout například i výsledky jednotlivých řidičů, nebo vozidel. To pomáhá jak s ekonomickou ztrátou, tak i s hlídáním „čerpání bokem“.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484