Hledáte realitní kancelář v Praze, která vám pomůže s čímkoliv kolem bydlení? Máme pro vás tip!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 15.10.2021 | Reality, bydlení

Téměř ve všech ohledech podnikání a služeb, je Praha neuvěřitelně nabitým městem. Máte tak možnost vybírat mezi desítkami a někdy i stovkami společností či podnikatelů, kteří vám pochopitelně nabídnou vždy jiné částky a jiné výhody či nevýhody spolupráce.

Co když ale hledáte kompletní servis v rámci realit? Potřebujete mít někoho, kdo se vyzná prodejích i nákupech, správě nemovitostí a zároveň se nebojí i dílčích služeb jako může být například stěhování či focení nemovitostí. I když realitní kancelář Praha opravdu nabídne téměř v každé ulici, takové požadavky splní jen malé procento z nich.

Mladý kolektiv, silný drive a zkušené vedení

Jednou z těch nejlepších kanceláří, na které se v rámci Prahy můžete kdykoliv obrátit je kancelář happyhouserentals.com. Jedná se o společnost s dlouhou tradicí na trhu, která se v pražském obtížném prostředí pohybuje jako ryba ve vodě.

Jedním z důvodů, proč je dlouhodobě na špici a dokáže držet tempo se svými konkurenty, je dokonalá kombinace mladí a znalostí ve společnosti. Makléři nejsou žádná „béčka“ a stále si drží mladý drive, se kterým dokáží dělat svoji práci efektivně. Vedle toho vedení je naopak plné letitých zkušeností a dovede tak mládí směřovat správným směrem.

Kompletní servis, který vás v realitách napadne

Jedním z důvodů, proč to tak může být je i fakt, že společnost zprostředkovává také správu bytů a činžovních domů. To už samo o sobě obnáší velké požadavky na rozsáhlost kontaktů a specializovaného personálu. Mimo stěžejních aktivit realitní kanceláře ale opravdu můžete využívat i celou řadu dalších podstatných věcí od služby homestagging až po kompletní organizované stěhování nemovitostí i majetku. A pokud něco v nabídce nenajdete, nebojte se rozhodně zeptat.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484