Správa nemovitostí pomáhá s udržováním a řízením bytových jednotek v Praze

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 15.10.2021 | Reality, bydlení

Správa nemovitostí je jednou ze služeb, které se v posledních letech hojně dostávají do popředí celkové nabídky realitních kanceláří a také velice časté a frekventované poptávky různých klientů. Požádat o pomoc se správou nemovitosti totiž nemusí pouze její majitel. Mohou to být také investoři, developeři nebo v některých případech dokonce i celá družstva majitelů bytových jednotek.

Ačkoliv realitní kancelář Praha nabízí pro všechny městské části, tak těch co se věnují správě nemovitostí, je podstatně méně. Je tady potřeba celá řada specifických dovedností, schopností a pochopitelně i dostatku spolehlivých kontaktů a personálu, který dokonale ví co dělá.

Nemusíte se již bát o svoje účetnictví a daně

Jednou z největších možných výhod je fakt, že se rozhodně nemusíte být jakýchkoliv otázek účetnictví a daní v případě, kdy nemovitost dáte do správy realitní kanceláře. O vše se okamžitě začne starat kancelář jako taková a to dokonce včetně podávání daňových přiznání, komunikace s poskytovateli energií či údržby a nesmí se zapomínat na kompletní evidenci dokumentů. To vše dělají ve společnostech happyhouserentals.com nejen makléři, ale i velezkušení účetní a ekonomové.

Žádná havárie ani osoba vás už nemusí děsit

Při pronájmu či vedení bytových jednotek celých domů je ohromné množství nepříjemností, které se mohou stát. všechny většinou končívají stejným nepříjemným scénářem. Dlouhé řešení a dotazování s tím, že snad někdy dostanete náhradu za ztracený majetek či peníze.

Správě nemovitostí vám ale i v tomto ohledu podává pomocnou ruku. O kompletní převody a vybírání peněž od nájemníků se totiž stará přímo realitní kancelář a vám spolehlivě vyplácí domluvenou částku bez ohledu na možné komplikace. Zapomínat se ale nesmí ani na non-stop servisní podporu.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484