V chaosu příprav svatby nezapomeňte na svatební oznámení

Nezapomeňte na svatební oznámení
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 13.10.2017 | Služby

Praha (Pressweb) - V záplavě starostí s přípravou svatby, zejména jaké bude mít nevěsta a ženich šaty či kolik chodů jídla bude u svatebního stolu, bývá trochu stranou svatební oznámení. Často se nechává na poslední chvíli, protože dát vytisknout svatební oznámení není přece nic složitého. Jakmile se však budoucí nevěsta s ženichem začnou rozhodovat, jak má ohlášení svatby vypadat, najednou jde o velmi komplikovanou věc. Jaký papír vybrat, jaké písmo a jaký tisk? Má být kartička se stuhou nebo s broží? Nabídek, jak by mělo toto oznámení vypadat, je velmi mnoho a je těžké vybrat to nejlepší.

Svatební oznámení je skromné i luxusní

Budoucí nevěsta s ženichem zažijí něco nového- nemohou se shodnou. Jestliže byli na stejné struně při výběru šatů a obleku, ani s jídlem neměli problémy, jejich názory se začnou lišit, do jaké míry mát být svatební ohlášení ozdobné, barevné a luxusní. Muži preferují spíše jednoduchost, ženy si rády vymýšlejí různé ozdůbky a zvláštnosti. A nejde jen o svatební oznámení. Je vhodné si například natisknout svatební menu či samostatnou pozvánku ke stolu. Někteří známí obdrží jen svatební oznámení, jiní dostanou i pozvánku ke svatební tabuli. A bylo by vhodné, aby tyto tisky, například i jmenovka na stole, měly stejný styl nebo typ písma.

Styl svatebního oznámení kopíruje charakter svatby

Svatební oznámení je proto jednou z důležitých součástí svatebních zvyklostí, a budoucí novomanželé by mu měli věnovat zvýšenou pozornost. Krátkým sdělením na papírové kartičce a výběrem ozdob už budoucí novomanželé určují charakter svatby. Jestliže má být honosná a velkolepá, mělo by tomu odpovídat i zpracování oznámení. Jestliže bude svatba skromná a komorní, také svatební oznámení bude méně ozdobné a jednoduché. A hosté nesmí zapomenout, že reakcí na svatební oznámení je svatební přání. I když přijdete na svatbu a popřejete osobně novomanželům ihned po obřadu, sluší se, abyste poslali ještě písemné blahopřání.

Témata: svatební oznámení, svatební přání, svatba, oznámení | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.