Elegantní venkovní vitríny Tradition

Zadavatel: Jiří Novotný - e-obchod www.pontte.cz | 2.1.2013 | Obchod, e-commerce

Doubravice nad Svitavou (Pressweb) - E-obchod www.pontte.cz je od roku 2007 zaměřený na prodej vybavení pro obce, firmy, úřady a školy. Významnou část nabídky tvoří informační vitríny určené pro zveřejňování dokumentů a tiskovin. Ze široké nabídky různých typů hliníkových vitrín patří k nejoblíbenějším venkovní vitríny Vitincom Tradition.

Jedná se o vitríny renomovaného francouzského výrobce určené k využití v exteriéru. Konstrukci tvoří rám z hliníkový plechů o hloubce 30 mm opatřený dvířky se zaoblenou vnější hranou. Záda jsou z bíle lakovaného plechu opatřená v rozích otvory pro upevnění na stěnu. Celá vítrína je v provedení stříbrném - anodizovaném - nebo v práškovém laku v základní nabídce barev. Přestože zvenčí působí vitríny jednoduše, jsou jejich konstrukční části výsledkem náročného vývoje firmy Vitincom. Rámy jsou účelně profilované a složené. Vnitřní profily zajišťují proudění vzduchu uvnitř vitríny a brání tak srážení vodních par a zároveň jsou příčinou pevné a stabilní konstrukce při nízké váze a mělkém profilu. Vitríny jsou tedy přes svou subtilnost velice pevné.

Další výhodou informačních vitrín Vitincom, včetně vitrín Tradition, jsou dvířka zavěšená na profilu. Tím je umožněna snadná výměna v případě vandalizmu nebo prohození stran otevírání. U vitrín Vitincom je jako výplň zvoleno organické sklo odolné proti nárazům opatřené ochranou proti UV.

Vitríny lze umístit na sloupky o profilu 60x40 mm nebo připevnit přímo na zeď. Samozřejmostí je možnost opatřit vitríny LED osvětlovací sadou. Dokumenty se na zadní plochu vitríny umisťují magnety.

Jakožto dlouholetý přímý odběratel vitrín od francouzského výrobce nabízí e-obchod i možnost zajistit atypický řešení v rámci jednotlivých typů - uzpůsobit rozměry, netradiční barvy, bezpečnostní sklo namísto plexiskla a podobně.

Pro další informace a nabídku navštivte specializovaný e-obchod www.pontte.cz se zaměřením zejména na informační vitríny, interiérové paravany pro využití ve školách, firmách a obcích a dopravní zrcadla nebo www.mestsky-mobilar.pontte.eu se zaměřením na vybavení obcí a firem.

Témata: venkovní vitríny | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

Jiří Novotný - e-obchod www.pontte.cz

Zázmolí 449
679 11 Doubravice nad Svitavou
Kontaktní osoba: Jiří Novotný
Provozovatel
service@pontte.cz
+420 774 423 560
Obrázek uživatele Na2Ty
Specializovaný prodejce - informační vitríny, dopravní zrcadla, vybavení pro obce a firmy - přístřešky a stojany na kola, autobusové zastávky, lavičky, patníky, sloupky, zábradlí a hrazení, velkoobjemové květináče, mříže na ochranu zeleně, prostředky na ochranu strojů a zařízení proti kolizi A-SAFE... vice ›
Jiří Novotný - e-obchod www.pontte.cz
Zázmolí 449
679 11 Doubravice nad Svitavou
Česká republika
jiri.novotny@pontte.cz
Tel: +420 774 423 560