Dovolená v Evropě – slunce, moře i výlety do hor

Dovolená v Evropě
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 15.7.2015 | Cestování, gastronomie

Praha (Pressweb) - Dovolená v Evropě, to jsou především jižní státy, kde je dostatek slunce a stálejší počasí než u nás ve střední Evropě. Vybrat si můžete Francii, Itálii, Chorvatsko nebo sousední Rakousko. Tam je sice počasí podobné jako u nás, ale zase vás nadchnou nádherné cyklostezky podél vinic nebo pod alpskými velikány. Dalším místem dovolených jsou nádherné Alpy s vysokohorskými túrami. Dovolená v Evropě je jistota, že si ji opravdu užijete. Vyberte si, co vás nejvíce baví. Cestování po památkách, výšlapy do hor nebo ležení u moře?

Dovolená v Evropě – není to daleko a můžete jet autem

Dovolená v Evropě je výhodná také proto, že můžete jezdit vlastním autem a být tak připraveni okamžitě měnit plánovaný program, pokud se zhorší počasí. Pokud se chystáte na dovolenou někam dál, už je výhodnější letadlo. Vyberte si například Chorvatsko. Stále je to země, kam jezdí na dovolenou nejvíce Čechů. Proč asi? Je tam nádherné moře, kouzelné zátoky, kde se skryjete před ostatními. Nemusíte jezdit až do Egypta, abyste mohli obdivovat podmořský svět. Dovolená v Evropě – to je také moře, které není daleko. Dovolená v Chorvatsku jsou také přírodní parky v horách, nebo Plitvická jezera, kde se spřátelil náčelník Apačů Vinnetou a čestný bílý muž Old Shatterhand.

V Evropě je blízko také Francie

Dovolená v Evropě – vsaďte na Francii. Je o něco dále než Chorvatsko, ale překvapí vás nejen mořem s příjemnými písčitými plážemi, ale zajímavým vnitrozemím. Atraktivní je ve Francii samozřejmě francouzská riviéra u Středozemního moře, kam se jezdí na jachty slunit celebrity z celého světa. V okolí jsou nádherné středověké hrady a kraj Provence, kde barvy ještě více září na sálajícím slunci. Právě proto tam jezdili slavní malíři, například Vincent van Gogh a Paul Gauguin. Když dovolená v Evropě, tak Francie je určitě horkým favoritem.

Témata: Dovolená v Evropě, dovolená chorvatsko, Dovolená Itálie, Léto Itálie, léto Chorvatsko | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2