Právní pomoc je nutná někdy i v rodině

Zadavatel: Profispolečnosti.cz s.r.o. | 15.6.2015 | Služby

Praha (Pressweb) - Potřeba právní pomoci v běžném životě se neomezuje pouze na vztahy mezi obchodními partnery nebo mezi znepřátelenými sousedy, často se bohužel na právníka obracejí se svými spory i manželé nebo jiní členové jedné rodiny.

Řešením sporů v rámci rodinného práva se mimo jiné zabývá také advokátní kancelář MaurLegal. Tato kancelář nabízí kvalitní odborné právní služby při řešení veškerých sporů, ke kterým může v rámci rodiny dojít ať už v souvislosti se sňatkem, rozvodem nebo dědictvím.

MaurLegal zajišťuje profesionální právní řešení například při sjednávání předmanželských smluv, což je dokument, který představuje velmi prozíravé řešení majetkových poměrů budoucích manželů, i když na rozvod nikdo z nich v té chvíli samozřejmě nepomýšlí. Další častou právní službou v oblasti rodinného práva je sjednání smlouvy o zúžení nebo rozšíření společného jmění manželů.

Kancelář zastupuje strany také při rozvodovém řízení a zabývá se i přípravou rozvodů jak v případech, v nichž jsou manželé dohodnuti o budoucím uspořádání, tak i v těch, kdy se nedohodli. MaurLegal se dále zabývá vypořádáním společného jmění manželů, řešením bytových vztahů po rozvodu a v neposlední řadě také výživným nezletilých i zletilých dětí po rozvodu.

Rodinné právo zahrnuje nejenom řešení vztahů v rozvádějícím se manželství, ale také vztahy a spory mezi rodiči a dětmi nebo nároky neprovdaných matek a jejich dětí vůči otci či řízení o určování otcovství, ať už soudní nebo mimosoudní. Ve všech uvedených i dalších případech se mohou klienti obrátit na advokátní kancelář MaurLegal, která poskytuje své služby rychle, odborně a za přijatelnou cenu.

Profispolečnosti.cz s.r.o.
Dělnická 12