Právní pomoc pro každého dobře, rychle, výhodně

Odborná pomoc v oblasti občanského práva
Zadavatel: Profispolečnosti.cz s.r.o. | 15.6.2015 | Obchod, e-commerce

Praha (Pressweb) - Snad každý se alespoň jednou za život ocitne v situaci, kdy potřebuje odbornou právní službu. Téměř každý člověk někdy kupuje nebo prodává byt nebo dům, uzavírá nějakou smlouvu, dohaduje se s nesolidním obchodním partnerem, řeší dědictví, možná uzavírá předmanželskou smlouvu nebo se rozvádí. To jsou jenom celkem běžné případy, na které už nestačí všeobecné vzdělání a je nutno se obrátit na odborníka.

Naše advokátní kancelář MaurLegal je schopna poskytnout občanům pomoc ve všech fázích právní pomoci počínaje nezávaznou konzultací přes návrh právního řešení a konče například zastupováním v soudním či mimosoudním procesu. Samozřejmou součástí našich služeb je příprava příslušných smluv, formulace soudních nebo správních podání a dalších potřebných dokumentů, jednání s protistranou, vymáhání klientových nároků a zastupování v exekučním nebo insolvenčním řízení.

V oblasti občanského práva se věnujeme sepisování smluv, řešení sporů v případech, kdy klientova protistrana neplní povinnosti plynoucí ze smlouvy, poskytujeme právní pomoc při uplatňování škod a dluhů plynoucích ze smluvních závazků, řešíme problematiku náhrady majetkové a nemajetkové újmy škody nebo bezdůvodné obohacení. V rámci občanského práva řešíme problematiku ochrany osobnosti, smluvního práva či zastupování v občanskoprávních sporech.
Naši právní pomoc poskytujeme odborně, rychle, za výhodných cenových podmínek a s individuálním přístupem ke každému našemu klientovi.

Profispolečnosti.cz s.r.o.
Dělnická 12