Vylepšete Vaše kanceláře automaty na vodu!

Vaše automaty na vodu
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 15.6.2015 | Služby

Praha (Pressweb) - Chcete snížit náklady na balenou vodu a zvýšit komfort Vašich pracovníků? Pořiďte si přístroje na vodu od společnosti Waterlogic, které vynikají dokonalým a nadčasovým designem s nejmodernější technologií nové generace. Pořízením automatů na vodu získáte mnoho výhod a tak se Vám počáteční investice opravdu brzo vrátí. Společnost Waterlogic vyrábějící automaty na vodu je na trhu již od roku 1992 a za tuto dobu dotáhla své technologie až na samý vrchol. Automaty od nich Vás opravdu nezklamou.

Přístroje na vodu Waterlogic Vám zajistí okamžité a hlavně trvalé snížení nákladů na vodu díky připojení na vodovodní řád. Vaši zaměstnanci budou mít neustálý zdroj vody bez nutnosti skladování a objednávání barelů či PET lahví. Díky tomu se Vám uvolní skladové prostory na mnohem důležitější a praktičtější věci! S automaty na vodu od Waterlogic dochází také ke snížení ekologické stopy Vaší společnosti a splnění nejvyšších hygienických norem, jelikož ve svých nádržích mají zabudovanou kvalitní UV lampu. Mějte k dispozici neomezené množství přirozeně mineralizované vody!

Společnost Waterlogic vyrábí automaty na vodu v mnoha provedeních. K dostání jsou modely s chlazenou, perlivou, horkou a extra horkou vodou. Zajištěna je 100% čistota vody díky technologii Firewall. Automaty Waterlogic jsou zkrátka dokonalým řešením pro dodržování pitného režimu ve Vaší společnosti.

Automaty na vodu Waterlogic za velice přívětivé ceny nabízí například společnost Coffee Experts Czech Republic sídlící v Praze 7 a v Brně. Pro zájemce bez problémů zajistí nezávazný zkušební provoz modelu automatu Waterlogic dle výběru. Tak proč to nezkusit? Na výběr máte celkem ze tří automatů na vodu, které jsou rozděleny dle počtu zaměstnanců ve společnosti, která je bude používat. Který si vyberete Vy?

Témata: automaty na vodu, přístroje na vodu, voda do kanceláře, automaty na vodu do kanceláře | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2