Profesní titul MBA z TOP oborů pro manažery

Profesní titul MBA pro TOP manažery
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 15.5.2015 | Kariéra, vzdělávání

Praha (Pressweb) - Máte za sebou vysokoškolské studium nebo víceletou praxi na manažerské pozici? Chcete zvýšit svoji atraktivitu na českém i mezinárodním trhu práce? Pokud ano, zapřemýšlejte o studiu, na jehož konci získáte prestižní titul MBA, který otevírá nové možnosti pro váš profesní i osobnostní růst. Zvyšte si svou odbornost studiem přizpůsobeným i vysoce vytíženým lidem. Titul MBA je pro zaměstnavatele signálem, že právě vy jste odborníkem na tom správném místě!

A v čem se liší titul MBA například od vysokoškolského titulu? Titul MBA není akademickým titulem, ale titulem profesním. Studium je tak více zaměřeno na praxi a je určeno lidem, kteří chtějí získat hlubší teoretické a především praktické znalosti. Primárně je tak určen pro manažery a vedoucí pracovníky, kteří chtějí prohloubit svoji vlastní kvalifikaci a kariérně se významně posunout.

Titul MBA je možné získat jak na státních, tak soukromých školách, které se svou kvalitou vyrovnávají nebo převyšují státní instituce. Zájemci si přitom může vybrat studium managementu, marketingu, PR, komunikace a soft skills, financí, HR, účetnictví, práva a jiných zaměření.  Na kvalitu programů MBA, výukových metod či na odbornost lektorů u škol a institucí poskytujících manažerské vzdělání dohlíží řada asociací a komisí, jednou z nich je i Asociace MBA, o.s.

A co za svoje peníze dostanete, pokud se rozhodnete pro soukromou školu? Přednášky a konzultace s odborníky, kteří jsou špičkami ve svém oboru a mimo svou lektorskou činnost často působí v oblasti vrcholového managementu. Vzdělávání na soukromých školách je tak zaměřeno na vaše vlastní projekty a na užitečné příklady z praxe. Získejte i vy titul MBA a staňte se špičkou v daném oboru.

Prohlédněte si stránky občanského sdružení Asociace MBA a vyberte si svou školu ke studiu MBA. Titul MBA tak bude zárukou skutečně kvalitního vzdělání a nejen razítka na papíře. Odstartujte svoji kariéru.

Témata: studium MBA, titul MBA, studovat MBA, proč studovat MBA | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.