Budiž světlo

Zadavatel: GIT.cz | 15.5.2015 | Reality, bydlení
Rezidence Vltava
Autor fotografie:

Praha (Pressweb) - Světlo je pro člověka nezbytné. Vždyť i samotné stvoření světa začalo právě světlem. „I řekl Bůh: „Budiž světlo!“ A bylo světlo. Viděl, že světlo je dobré, a oddělil světlo od tmy.“ Tak se praví v Bibli. Není nad přirozené denní světlo. Hledáte-li tedy právě nový byt, určitě zohledněte i tento faktor a vyberte si z široké nabídky developerských projektů v Praze takový, který poskytuje maximum přirozeného světla. Současné developerské projekty nabízejí řadu moderních bytů v novostavbách, které zohledňují maximální využití světla již při samotném architektonickém řešení stavby. Patří mezi ně i Rezidence Vltava v pražském Karlíně. Všech 105 luxusních bytů v moderním designu má prosklené stěny, velká okna a lodžie. K luxusním apartmánům v nejvyšších patrech patří dokonce prostorné terasy. Denního světla si tedy můžete užívat do sytosti. A nejen to, bonusem vám bude romantický výhled na řeku a část stověžaté Prahy.

Jsou však roční období, kdy se nám denního světla příliš nedostává. Je proto na místě promyslet i umělé osvětlení bytu. Možností je spousta. Můžete využít různá svítidla - podlahová, stolní, stropní, nástěnná či závěsná, můžete je vzájemně kombinovat. Na výběr máte různé styly i materiály. Svítidla mohou být sama o sobě výrazným prvkem interiéru nebo zcela zapuštěná a působit jen svými světelnými efekty. Myslete také na to, že do různých místností a pro různé účely (práce, odpočinek, líčení…) se hodí různá intenzita a zabarvení světla. Pro sváteční atmosféru zapalte svíčky. Romantické chvilky na balkóně s výhledem na řeku umocní pěkná lucerna (ochrání plamínek před případným větrem). Děti milují lampičky, díky kterým obíhají hvězdičky či zvířátka po stěnách dětského pokoje.

Poraďte se předem s odborníky a promyslete osvětlení v celém bytě, aby výsledkem byl harmonický a sladěný celek. Variant je nepřeberně a fantazii se meze nekladou. Rozsviťte svůj nový byt, ať se vám v něm dobře bydlí!

Rezidence Vltava - obývací pokoj

Témata: novostavby praha, luxusní byt, developerské projekty praha, novostavby, novostavby v Praze, novostavba, moderní byt, byt praha prodej, developerské projekty v praze | Region: ČR

Global Internet Technology s.r.o. - GIT.cz
Žirovnická 1/2389