Chcete svou hypotéku splatit předčasně? Poradíme vám jak!

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 15.5.2014 | Finance, ekonomika

Hradec Králové (Pressweb) - Předčasné splacení hypotéky může být problematické. Mnoho bank za něj totiž svým klientům účtuje velmi vysoké poplatky. Ti si pak rychle uvědomí, že se jim takový krok vůbec nevyplatí. Vše důležité o předčasném splacení hypotečního úvěru se dozvíte na webových stránkách www.vyrizeni-hypoteky.cz, na kterých vyšel teď na toto téma zajímavý článek.

Předčasné splacení hypotéky je pohodlně možné v době, kdy končí její fixace (v případě variabilní úrokové sazby jej můžete bez problémů uskutečnit kdykoliv). S koncem fixace končí vaše období a vy tak máte jistotu, že nebudete platit žádné zbytečné poplatky ani penále, které se mohou běžně vyšplhat až do desítek nebo stovek tisíc korun, v závislosti na celkové výši hypotéky. Tento krok tedy rozhodně dobře promyslete. Jestliže vaše nemovitost vyžaduje některé další investice, vyplatí se peníze vložit spíše do ní.

Pokud se rozhodnete pro předčasné splacení hypotéky, zjistěte si u své banky, kdy je pro něj nejvhodněší doba. Tyto podmínky byste měli znát ještě před uzavřením smlouvy o hypotečním úvěru. Chtějte vědět, za jakých podmínek můžete svůj hypoteční úvěr doplatit nebo alespoň výrazně snížit dlužnou částku. Více na toto téma se dozvíte ve zmíněném článku na portálu o hypotečních úvěrech.

Témata: hypotéky | Region: ČR

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1