Čekárnové systémy patří do moderní ordinace

Čekárnové systémy
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 15.4.2019 | Zdraví

Praha (Pressweb) - Chcete, aby kromě vašeho přístupu byla i vaše ordinace moderní a působila na pacienty profesionálně? Pořiďte si čekárnové systémy. Pacienti by už neměli být vystavováni stresu hned, když přijdou do čekárny, která je plná lidí. Možná to vypadá jako marginálie, ale když je člověku zle, nemá zájem vyptávat se čekajících lidí, kdo je poslední a pozorně sledovat, kdy by měl přijít na řadu. Daleko ohleduplnější je, když se v klidu přihlásí do elektronického systému a počká, až ho sestra zavolá. Pacienti takové zacházení ocení a budou si lékaři vážit.

Čekárnové systémy ocení nejen pacienti, ale i lékaři a sestry

Čekárnové systémy nejsou výhodné jen pro pacienty, ale především pro lékaře a sestry. Usnadní jim organizaci a příjem pacientů, poskytují přehled o každém příchozím a jeho požadavcích. Sestra tak snadno oddělí pacienty, kteří přišli jen za ní, například na injekci či odběr krve, od těch, jež vyžadují prohlídku u lékaře. Čekárnové systémy v praxi ukázaly, že díky nim se zrychlilo odbavení lidí a čekárny už nebyly tak přeplněné. Jsou výhodné i na ambulancích v nemocnicích, kde ordinuje více lékařů a sestry tak musí mít větší přehled o návštěvách.

Čekárnové systémy se snadno ovládají

A jak čekárnové systémy fungují? Pacient, který přijde na vyšetření do ordinace, se přihlásí u elektronického zařízení s displejem. V menu vybere důvod návštěvy a systém ho požádá o načtení průkazu pojištěnce. Zařízení si poradí i s tím, když návštěvník žádný průkaz zdravotního pojištění nemá. To je vše, co pacient udělá. O ostatní se postará sestra. Okamžitě vidí, kdo přišel a za jakým účelem. Na displeji jejího PC se ukazuje fronta se jmény. Vyvolávat je může podle potřeby a naléhavosti. Lékař může pomocí systému poskytovat další informace, například o změně ordinační doby, dovolené či o zastupujícím odborníkovi.

Témata: čekárnové systémy, systém pro čekárnu, obsluha pacientů v čekárně, systémy pro čekárny | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2