Poznejte přírodní bohatství Malediv

Zadavatel: Magieprirody.cz | 15.1.2015 | Cestování, gastronomie
Poznejte přírodní bohatství Malediv

Praha (Pressweb) - Luxusní dovolená na Maledivách – jen při pomyšlení na tento ráj si určitě nelze představit nic jiného než azurové nebe, bílé pláže a průzračnou vodu Indického oceánu. Tato scenérie a navíc pobyt v 5* resortech přináší pohodlí i luxus, který Vás odloučí od starostí a každodenního rušného dění světa.

Maledivy jsou však mimo plážové dovolené častým cílem vášnivých obdivovatelů podmořského života. Korálové útesy u ostrovů nabízí neskutečnou podívanou. Již při šnorchlování můžete obdivovat rozmanité druhy ryb, rejnoků i želv. Pokud vyjedete na výlet za potápěním, čeká Vás pod hladinou setkání s různými druhy žraloků, murénami, mantami a také želvami. Výjimkou však není ani potápění k vrakům lodí nebo podmořským jeskyním, kde svůj domov nachází větší druhy ryb.

Resort Constance Moofhushi leží na jednom z ostrovů v atolu  South Ari, kde budete mít rozmanitý podmořský život jako na dlani. Pestré rybky lze sledovat pouhým okem nebo při šnorchlování. Potápění však nabízí zcela jinou podívanou. Vody v okolí tohoto resortu totiž patří k nejlepším místům pro potápění na světě.

Rozhodnete-li se pro návštěvu Constance Moofushi, můžete se těšit na luxusní dovolenou v moderně zařízených vilkách na pláži i nad vodou. Protože v resortu není zázemí pro rodiny, častěji se zde setkáte s páry na romantické dovolené. Další výhodou je pak Cristal all inclusive, který svým hostům zajistí neomezenou nabídku výtečných pokrmů i kvalitních značek nápojů.

Opomenout bychom určitě neměli atol Baa s biosférickou rezervací UNESCO. Zážitek z panenské a nedotčené podmořské fauny zde můžete spojit s luxusní dovolenou v  prestižním resortu Four Seasons Landaa Giraavaru.  Denně se z hotelu můžete vydat na exkurze k pestrobarevným živým korálům a plavat se žraloky, želvami nebo delfíny. Součástí hotelu je také mořské centrum Marine Discovery Centre a mezi aktivitami nechybí ani poznání života a chování paryby manty ray.

Four Seasons Landaa Giravaaru nabízí hostům 106 luxusních a prostorných vil, chutnou mezinárodní kuchyni a vysoký standard služeb, který zajišťuje pohodlí a naprostou spokojenost každého klienta. Hosté hotelu mohou na své luxusní dovolené realizovat cestu katamaránem Four Seasons Explorer. Ten proplouvá po vodách oceánu mezi resorty Four Seasons Landaa Giravaaru a sesterským Four Seasons Kuda Huraa. Při plavbě katamarán zastavuje na nejexkluzivnějších místech pro potápění i na malých osamělých ostrůvcích.

Maledivy Vám zaručí setkání s jedinečnými druhy podmořského světa, ať už si naplánujete dovolenou na pláži se šnorchlováním či potápěním.

Obrázky:
PřílohaVelikost