Kompletní servis pro nádrže na paliva od dodání přes kontroly a revize

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 14.9.2021 | Auto-moto, logistika

Nádrže na paliva se pro spoustu společností stávají bijícím srdcem, bez kterého by nebyla společnost schopna naplnit svůj potenciál. Přísun čerstvého paliva přímo uvnitř vozového parku zkrátka přerostl ve výbornou konkurenční výhodu.

Ta nabízí nejen lepší časové a organizační možnosti, ale také lepší kontrolu ne výdejem paliva s tím také lepší ekonomické hlídání jednotlivých řidičů a automobilů. Vlastní nádrže na naftu a nádrže na AdBlue se staly zkrátka důležitou součástí spousty firem.

Výborný sortiment kvalitních nádrží

Prodejci jako eurotankdiesel.cz vám nabízejí možnost koupě nádrží z opravdu širokého sortimentu, který obsahuje to nejlepší co si jen můžete od každého druhu nádrže přát. Máte možnost si vybírat z nádrží na základě spousty důležitých kritérií.

Tím základním kritériem bývá většinou její kapacita a pochopitelně platí, že čím větší je kapacita nádrže, tím větší se dá očekávat i její cena. U nádrží je ale také velice často kladený důraz na takové vlastnosti jako je například identifikace pomocí magnetických čipů. Magnetické čipy vám nabízejí možnost pevně identifikovat každého řidiče a díky tomu spojovat objem tankovaného paliva s konkrétním vozem, nebo konkrétním řidičem.

Servis včetně pozáručních jistot

U nádrží se počítá, že budou sloužit opravdu dlouhou dobu a nepatří tak mezi závadové a často měněné součásti společnosti. Jenže některé součásti nádrží se přirozené opotřebovávají. Většinou se jedná o hadice, nebo komponenty čerpací pistole, které jsou bez zásahu dostupné přímo z povrchu nádrže. Jednou z důležitých věcí je ale například i pravidelná revize a kalibrace digitálního průtokoměru. Ten je totiž zodpovědný nejen za měření čerpaného paliva, ale také za to, že z něj nebudou žádné zbytečné úniky do okolního prostranství.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484