TÜV SÜD Czech opět podpořila mladé talenty v rámci soutěže Formula Student 2017

Zadavatel: TÜV SÜD Czech | 14.8.2017 | Auto-moto, logistika

Praha (Pressweb) - TÜV SÜD Czech i letos podpořila mezinárodní soutěž univerzitních týmů Formula Student. Do letošního ročníku Formule Student se přihlásilo celkem 47 týmů ze 16 zemí světa včetně 7 českých týmů z 6 univerzit.

TÜV SÜD Czech se v tomto roce opět zúčastnila akce Formula Student. Česká etapa této mezinárodní série závodů formulí, které vytvořily týmy studentů z celého světa, se konala v v termínu od 2. do 5. srpna 2017 v areálu Polygon v Mostě. TÜV SÜD Czech, jako již tradiční partner, zajišťoval prověření závodních strojů před jejich startem. Mezi zkoušky, které odborný tým prováděl, patří měření hluku, prověření elektroniky, mechanických vlastností, zkouška náklonu a kropení.

Letošním celkovým vítězem Formula Student Czech Republic se stal český tým TU Brno Racing (kategorie FSC – vozy se spalovacím motorem), který v celkovém hodnocení velmi těsně porazil německý Running Snail Racing Team (UAS Amberg Weiden, kategorie FSE – elektrický vůz).

Témata: TÜV SÜD | Region: ČR

TÜV SÜD Czech s.r.o.