Kvalitní hutní materiál všeho druhu

Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 14.8.2014 | Služby

Praha (Pressweb) - Stavíte a záleží Vám na kvalitě? Vybírejte z naší bohaté nabídky hutního materiálu všeho druhu, včetně dalších služeb, řezání, tvarování i přepravy až na místo. Společnost Technimat, to je výběr kvalitních hutních materiály od předních evropských dodavatelů. Ve středních, západních a severních Čechách najdete celkem šest našich velkoskladů.

Nabízíme Vám v nich především profilovou ocel všech tvarů a velikostí tyčí. Vybírat můžete i z nabídky betonářské oceli, v žebírkové a hladké formě, a v podobě svitků. Sítě do betonu KARI Vám nabízímepodle velikostí jednotlivých plátů i podle roztečí drátů a jejich profilů. Nakupovat můžete nejen po balících, ale i po jednotlivých kusech.

Dalším sortimentem jsou plechy válcované za tepla i za studena, pozinkované plechy, vlnité plechy i tahokov. Trubky Vám dodáme ve svařovaném i bezešvém provedení, objednávat můžete trubky jednoduché konstrukční i trubky přesné. V našich skladech najdete hutní materiál všeho druhu, a tedy i jakly. Vybírat můžete jakly čtvercové, obdélníkové i speciální. Náš sortiment doplňují i druhovýrobky. Objednávat můžete pletivo, podlahové rošty nebo svařovací materiály.

Potřebujete-li hutní materiál o přesných vlastnostech a velikostech, obraťte se na naše pracovníky. Dokážeme Vám dodat i speciální výrobky na míru stačí nám k tomu projektová dokumentace. Upravíme hutní výrobky pomocí pily, autogenu, vypalování nebo stříhání a samozřejmostí je i přesné tvarování.

Hutní výrobky můžete mít velmi rychle a jednoduše. Zajistíme i rychlé naložení pomocí mostového jeřábu. Pokud potřebujete zboží dopravit až na místo stavby, sjednejte si kromě prodeje i přepravu. Dovezeme Vám zboží až na místo v termínu, v jakém si určíte. Náš tým profesionálů je připraven naplnit všechny vaše představy a požadavky.

Témata: hutní materiál | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.