Prodej palet podle českých i mezinárodních norem

Prodej palet
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 14.7.2018 | Potraviny, tabák

Praha (Pressweb) - Spouštíte novou výrobní linku a potřebujete spolehlivou podložku, na niž zboží naskládáte, aby se s ním snadno manipulovalo? Vyhledejte ve svém okolí prodej palet. Obraťte se však na takového výrobce, který vám zaručí, že palety budete dostávat včas a budou vyrobeny podle českých i mezinárodních norem. Jde o tzv. standardní palety nebo europalety. Například Europal Tůmovka v Kojeticích u Prahy zajišťuje prodej palet nových i použitých a při odběru většího množství poskytuje množstevní slevu. S výrobou těchto dopravních podložek má dlouholeté zkušenosti a tak máte jistotu, že palety vydrží i nešetrné zacházení.

Prodej palet – jen od spolehlivého výrobce

Když si domluvíte prodej palet, výrobce musí zaručit, že jak nové tak i použité palety jsou zhotoveny podle platných norem. Nová paleta je charakterizována světlým dřevem bez přítomnosti plísní či dřevokazných hub. Má rozměry 800 x 1 200 x 140 mm a dá se vidlicemi vysokozdvižného vozíku nabrat ze všech stran. Je jedno, zda výrobce použit listnaté či smrkové dřevo, důležitý je však obsah vody, který může být maximálně 22 procent. Paleta se skládá ze špalíků, přířezů, svlaků a jako spojovací materiál jsou použity speciální hřebíky. Na prodej palet vždy vybírejte spolehlivou firmu.

Palety se zbožím cestují po celé Evropě

Jestliže zjistíte, že prodej palet zahrnuje i použité výrobky, nebojte se, musí být stejně kvalitní jaké nové. Jejich dřevo je však tmavé, ale to neznamená, že jsou méně nosné. Dřevěná paleta – nová i použitá – musí unést samostatně 1 500 kilogramů nákladu. Když se dávají palety na sebe při tzv. stohování, a povoleny jsou pouze tři, ta spodní musí unést až 4 000 kilogramů nákladu. Palety se zbožím i bez něj cestují po celé Evropě. Používají se v kamionech i železničních vagonech. Jejich rozměry byly původně určeny pro železniční dopravu, ale postupně si je oblíbili i automobiloví přepravci. A ložní plocha v nákladních autech se jim přizpůsobila.

Témata: prodej palet, palety, paleta, palety výhodně | Region: Praha

SEO Services, s.r.o.