Využijte možnost zachránit svoji nemovitost od dražby, aniž byste o ní přišli

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 14.5.2022 | Reality, bydlení

V moment, kdy se dostává člověk do exekuce a s ní spojené dražby majetku, se komplikuje víceméně každá součást lidského života. Jedná se opravdu o okamžiky, kdy mohou lidé dělat velice zoufalá rozhodnutí.

Dvojnásob to platí v případě, kdy se uvalují i mířená zástavní práva a sankce na nemovitosti, protože se tím pádem rozhodně jedná o dost vysoké dluhy. Přesto ale existují naprosto reálné šance, jak můžete svoji nemovitost zachránit, dostat se z problémů, a přitom neztratit navždy svůj domov.

Postaráme se o výkup nemovitostí v problémech

Jednou z možností, jak se můžete konečně dostat efektivně z problémů, je naše společnost vykupnemovitost-bydlidal.cz, která se stará o výkup nemovitostí včetně těch, které se dostaly do podobných problémů. Díky naší společnosti tak nemusí být řešení dražby pouze gigantickou finanční ztrátou, ale také řešením problémů.

Ačkoliv je v ten moment nemovitosti v zástavním právu, tak dokážeme nemovitost odkoupit s tím, že ji odkupujeme za reálnou tržní cenu. Vy tak rozhodně nepřijdete o peníze, zatím co naopak získáte plnou cenu na to, abyste dokázali umořit finanční problémy.

S nemovitostí se tím rozhodně neloučíte

Další ohromnou výhodou našich služeb je fakt, že se nemusíte s nemovitostí nadobro rozloučit. Je to ve finále velice jednoduché. Staráme se o výkup nemovitostí, přičemž dáváme možnost navazujícího nájmu nebo dokonce zpětného odkoupení. Na základě toho tak můžete v moment prodeje zůstat jako nájemník, za dohody, kterou znáte před prodejem jako takovým. Nemusíte se přitom ani stěhovat z nemovitosti v přechodném období. V případě možnosti odkupu poté dáváme možnost za určitou dobu odkoupit zpátky nemovitost za částku, kterou jsme si dříve dokázali společně domluvit.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484