Zajistěte si celoroční dostatek vody na pozemku díky dotaci na retenční nádrže!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 13.5.2022 | Služby

Již dlouhé roky je bohužel poměrně běžným jevem to, že v těch nejexponovanějších měsících v každém roce pravidelně potkáváme problémy s dostatkem vody. Mírnější zimy v kombinaci s teplejšími letními měsíci může za to, že je úroveň spodní vody horší, než jsme byli dlouho zvyklí.

Existují ale velice elegantní řešení, která nám pomohou tento pravidelný problém vyřešit. Jedním z nich jsou nádrže na dešťovou vodu, které dokáží schraňovat i tisíce litrů bezpečně skryté pod zemí.

Jak fungují nádrže na dešťovou vodu?

Nádrže na dešťovou vodu jsou vlastně velkými nádržemi, které se kompletně umisťují pod zem. Vedle samotných nádrží jsou navíc kompletní rozvody, které se starají o svádění dešťové vody zpátky do nádrží. Hlavní výhodou je, že jsou nádrže extrémně odolné proti jakémukoliv poškození díky špičkovým materiálům a zároveň i speciální variantě výroby. Na našich stránkách destovky.cz máme jenom takový sortiment, za který můžeme ručit!

Využijte dotace na dešťovou vodu

Velice často se ale setkáváme s velice nepříjemným problémem. Rozsáhlé systémy díky svojí kvalitě mohou narůst na poměrně dost vysoké částky. Naštěstí to má ale svoje řešení, protože můžete využít specializované dotace na dešťovou vodu. Ty jsou součástí programu Dešťovka, který vydalo ministerstvo pro místní rozvoj.

Základní myšlenka je jednoduchá, protože více nádrží na vodu tak dokáže také efektivněji snižovat odběr ze společných zdrojů. Jedinou komplikací může být lidem ten fakt, že jsou do kompletní dotace potřebné také technické dokumentace. S tím vám ale můžeme jednoduše pomoci přímo my. Zprostředkováváme totiž dotace s opravdu vysokou úspěšností před pětadevadesát procent. Mimo toho navíc přijímáme poplatek za zprostředkování jen tehdy, pokud byla dotace úspěšná.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484