Let’s Golf Tour 2014 za účasti mizunogolf.pro zahájena na Kaskádě

Největší golfová tour Let's Golf byla zahájena. Každý účastník získal dárkový poukaz v hodnotě 500Kč do nového e-shopu mizunogolf.pro.
Zadavatel: trip.travel, s.r.o. | 14.4.2014 | Sport, volný čas, zábava
mizunogolf.pro - e-shop Mizuno Golf
Autor fotografie:

Brno (Pressweb) - 12.4.2014 byla zahájena golfová tour Let’s Golf Classic na hřišti Kaskáda. Za pěkného počasí podali všichni hráči skvělé výkony, na výsledky se můžete podívat na serveru ČGF. Nejlepšího výsledku na rány dosáhl Jonáš Vokřál – 78 ran. Tour pokračuje dalším turnajem v Šilheřovicích 13.4. a dále podle kalendáře tour. Každý hráč na letošní tour obdrží dárkový poukaz ve výši 500Kč na nákup v našem golfovém e-shopu. Vítězové jednotlivých kategorií a další medailová místa obdrží dárkové poukázky 1000Kč na golfové hole Mizuno. Poukazy využijte v našem e-shopu Mizuno. Celkem byly vydány poukazy v celkové výši 3.5mil. Kč.

Golfové hole Mizuno patří ke světové špičce v golfovém vybavení již 100let. Pro všechny příznivce této japonské značky jsme připravili zaváděcí ceny na celý sortiment. V e-shopu najdete všchny novinky pro sezonu 2014, především nová dřeva řady Mizuno JPX EZ, sety želez Mizuno JPX EZ a Mizuno JPX EZ Forged. Všechny novinky jsou k dispozici skladem, v případě výběru speciálního shaftu je dodání v rozmezí 3-5 dnů. Zajišťujeme i sestavení golfových holí na míru dle požadovaných parametrů. Set takových holí je zadáván přímo do výroby, k dispozici je hráči do 14 dnů. V e-shopu najdete také velký výběr golfových bagů všech typů, golfového oblečení, obuvi a veškeré příslušenství.

Novinkou je možnost vyzkoušet si hole nejen na drivingu, ale i přímo na hřišti. Více k tomu nám poví Ing. Miroslav Falber, MBA., ředitel společnosti:

“Pro naše zákazníky jsme připravili novinku - možnost vyzkoušet si všechny typy holí přímo na hřišti v reálných podmínkách. Stačí si domluvit testování s naším PRO trenérem golfu, který má mnohaleté zkušenosti a provede analýzu vaší hry a současně doporučí ideální kombinaci golfového setu Mizuno tak, aby vaše hra byla co nejlepší. Vyzkoušejte si všchny hole z nabídky Mizuna, většina jich byla magazínem GolfDigest označena zlatým hodnocením, což je potvrzením té nejvyšší kvality holí Mizuno”

Golfový e-shop mizunogolf.pro je také partnerem více než 100 turnajů v ČR v sezoně 2014. Všichni účastníci golfových turnajů obdrží dárkovou poukázku v hodnotě 500Kč na zboží značky Mizuno dle vlastního výběru v e-shopu. Pro hráče, kteří se umístí na 1.-3. místě jsou připraveny dárkové poukazy v hodnotě 1000Kč určené na nákup golfových holí Mizuno. Na ceny a poukazy byla vyčleněna celková částka 3mil.Kč.

Obrázky:
PřílohaVelikost
Image icon golf_digest.jpg60.28 KB
Témata: golf, mizuno, e-shop, golfové hole | Region: ČR

Kontaktní osoba: Ing. Miroslav Falber, MBA
Jednatel společnosti
falber@trip.travel
Obrázek uživatele triptravel
Cestovní agentura trip.travel, s.r.o. nabízí již 10. sezonu ubytování v rekreačních vilách, apartmánech v lokalitách celé Evropy. Celkem je na výběr z více než 60.000 ubytovacích kapacit, které je možno objednat online. Za dobu existence jsme obsloužili již více než 100.000 klientů nejen z ČR... vice ›
trip.travel, s.r.o.
Bystrcká 38