Novicom partnerem XI. ročníku IT Security Workshopu

Zadavatel: Novicom, s.r.o. | 14.3.2017 | Telekomunikace, IT

Praha (Pressweb) - Společnost Novicom se i letos zúčastní odborné akce IT Security Workshop (ITSW), která se uskuteční v úterý 21. března 2017 v Konferenčním centru City, Na Strži 65/1702, Praha 4.

Nabitý program 11. ročníku ITSW workshopu zacílí na témata jako jsou kybernetická bezpečnost, kyberkriminalita, ransomware, kyberútoky, správa, monitoring a obrana e-infrastruktury, bezpečná firemní mobilita (EMM, MDM, BYOD), ochrana a zabezpečení dat.

Novicom se ITSW workshopu účastní jakožto jeden z Partnerů akce. S našimi zástupci se budete moci setkat po celou dobu workshopu u prezentačního místa v předsálí.

Obchodní ředitel, pan Jindřich Šavel, představí řešení Novicomu v čase od 14:10 do 14:40 hodin, v sále 1, v prezentaci s názvem "Výhody integrovaného řízení a zabezpečení sítě".

Podrobný program spolu s registračním formulářem, představením přednášejících a profily všech partnerů ITSW 2017 naleznete na http://www.itsw.cz/.

Region: Praha

Novicom, s.r.o.

Třebohostická 14
Kontaktní osoba: Sylva Petrová