Rychlá online půjčka s Viva Credit s.r.o.

Zadavatel: Magieprirody.cz | 10.3.2019 | Média, marketing

Praha (Pressweb) - Nečekané výdaje mohou občas překvapit každého z nás. V životě nastanou situace, kdy je třeba jednat a zaplatit vyšší finanční částku ihned, i když na tento výdaj nejste připraveni. Právě pro tyto účely nabízí Viva Credit s.r.o. půjčky, které jsou řešeny online, rychle a bez zbytečného papírování.

Jaké jsou podmínky pro získání finančního obnosu?

Vše co potřebujete, jsou jen tři základní body. Vaše věková hranice musí překročit 18 let, jelikož po tomto věku zodpovídáte sami za sebe a je tedy možné uskutečnit půjčku finančních prostředků. Online půjčka také dále vyžaduje, abyste vlastnili bankovní účet vedený v České republice.

Posledním a neméně důležitým bodem je možnost splácení. Než vám bude poskytnuta rychlá půjčka od společnosti Viva Credit s.r.o., pracovníci se přesvědčí o vašich příjmech za minulé tři měsíce. Tato informace slouží hlavně k ověření, zdali jste schopni půjčku splatit bez problémů a vyhnout se tak případným obtížím. Než se obrátíte na půjčku, zvažte vaše možnosti a nežádejte o sumu, kterou nebudete schopni splatit.

Jak probíhá schválení a následné splácení?

Půjčení finančních prostředků probíhá online a velmi rychle. Na začátku vyplníte krátký formulář, spojíte svou osobu s platným občanským průkazem, zadáte email, ověříte mobilní telefon, a následně se přesunete ke své platební kartě. Vyžadována bude její autorizace a přihlášení do vaší banky. Pak už jen vyčkáte na odpověď, kterou Viva Credit s.r.o. poskytne v co nejkratší čas. Peníze vám přijdou na účet k vaší potřebě a splátky se budou automaticky odečítat z vaší karty. Nemusíte se tedy strachovat, že zapomenete splácet. Celý proces vyřídíte v rychlosti bez zbytečné návštěvy fyzické pobočky a stačit vám k tomu budou jen osobní doklady a chvilka trpělivosti. Jedná se o krátkodobou půjčku s hranicí 35 dní, a proto je vhodné si půjčit jen tehdy, očekáváte-li vlastní příjem do této doby.

Obrázek uživatele Magieprirody.cz
marcol@email.cz