Otestujte se na rakovinu v domácím prostředí!

Máte v rodině rakovinu?
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 14.12.2015 | Zdraví

Praha (Pressweb) - Bojíte se rakoviny, kterou máte shodou okolností také v rodině? Chcete si být jistí, že jste zdraví, ale neradi chodíte k lékaři? Pak je tu pro Vás řešení v podobě domácího testu rakoviny. Ten můžete zakoupit na internetu a otestovat se v pohodlí domácího prostředí. Dobrým internetovým obchodem je test-rakoviny.cz. Provozuje ho společnost UNIONSHARE s.r.o která tyto testy dováží na trh. Jedná se o dva produkty a to o domácí test na rakovinu tlustého střeva a konečníku a o domácí test na rakovinu prostaty. Oba tyto testy jsou vysoce spolehlivé a to až na 98 %.

„Cílem naší společnosti je informovanost o možnostech sebetestování v klidu domova. Rakovina prostaty a rakovina tlustého střeva patří mezi nejběžnější onemocnění v České republice, přitom zachycení této nemoci v raném stádiu velice zvyšuje pravděpodobnost naprostého vyléčení. Rádi bychom, aby lidé vzali do svých rukou odpovědnost za svoje zdraví a snažili se testovat pravidelně,” říká majitel společnosti. Víte o tom, že každoročně onemocní rakovinou v České republice vice než 77 000 lidí a zemře přes 27 000. Jedná se o opravdu strašná čísla a je na čase s nimi bojovat.

Přemýšlíte, proč nakupovat v tomto obchodě? Jaké Vám to přinese výhody? Internetový obchod test-rakoviny.cz drží nejnižší možnou cenu na trhu a zboží odesílání ihned, nejpozději však následující pracovní den. Rychle jsou řešené i případné reklamace a dotazy. Na ty odborníci v obchodě odpovídají nejpozději do dvaceti čtyř hodin. Těšit se můžete i na pravidelné cenově zvýhodněné akce. Všechny produkty jsou navíc skladem a při objednání dvou testů je doprava zdarma.

Tak na to ještě čekáte, investujte do svého zdraví a kupte si test rakoviny v domácím prostředí. Domácí testy jsou absolutně bezbolestné, vysoce spolehlivé a hlavně je možné provést je v pohodlí domova. Výsledek víte do pěti minut.

Témata: rakovina prostaty, domácí test rakoviny, test na rakovinu | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.