Řízení auta i traktoru? Žádný problém!

Řízení auta i traktoru?
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 14.12.2015 | Auto-moto, logistika

Uhlířské Janovice (Pressweb) - Sháníte autoškolu, která Vám poskytne možnost udělat řidičský průkaz nejenom pro osobní automobil, ale také traktor? Potřebujete řidičské oprávnění pro traktor a samojízdné pracovní stroje z důvodu výkonu svého zaměstnání? Autoškola Novák Vám v tomto ohledu pomůže vytrhnout trn z paty. Nabízí totiž možnost získání řidičského oprávnění nejenom klasických skupin A, B, C či E, ale také T. Zúčastnit výcviku a výuky se může každý občan, který řádně vyplní žádost o řidičské oprávnění a předloží vyplněný posudek o zdravotní způsobilosti.  Poslední podmínkou je nutnost mít trvalý nebo přechodný pobyt na území České republiky.

Stejně jako u řidičského oprávnění pro osobní automobil, tak i u traktoru je možné absolvovat závěrečné zkoušky až po dovršení sedmnácti let věku. U mladších osob je nutný souhlas zákonného zástupce. A jak dlouho trvá v tomto případě výuka? Na tuto otázku odpovídá sám majitel autoškoly Novák: „Výuka probíhá v rozsahu čtyřiceti čtyř hodin teoretické přípravy, kdy se seznámíte s předpisy o provozu vozidel, údržbou a ovládáním motocyklu, zásadami bezpečné jízdy a zdravotnickou přípravou. Praktickou průpravou strávíte v naší autoškole třicet tři hodin, v kterých se naučíte ovládat vlastní vozidlo nejen na autocvičišti, ale i v provozu.

Autoškola Novák se řadí mezi špičku také díky svému přístupu. Zaměstnanci totiž ví, že se každý učí jiným tempem a jejich školitelé jsou tak připravení vyjít Vám kdykoli vstříc a věnovat Vám právě tolik času, kolik budete potřebovat, než se budete za volantem cítit opravdu sebevědomě. V případě nutnosti máte možnost objednat si také kondiční jízdy či jiné doplňkové kurzy, školení a cvičení, která se v dnešní době opravdu neztratí. A kdy se do autoškoly pustíte Vy? S autoškolou Novák se není čeho bát.

Témata: autoškola levně, autoškola Novák, autoškola Kutná Hora | Region: Praha

SEO Services, s.r.o.