Proč studovat MBA na Business Institut?

Zadavatel: Wobsah s.r.o. | 4.1.2016 | Kariéra, vzdělávání

Praha (Pressweb) -

Jaké jsou nároky personalistů? Vysokoškolské vzdělání již dávno nepatří k nadstandardním požadavkům a naopak je v mnoha oborech považováno za samozřejmé. Pokud máte vysoké cíle a rádi byste získali konkurenční výhodu před ostatními uchazeči, zvažte manažerské studium Master of Business Administration, neboli MBA. Personalisté na prestižní titul MBA nedají dopustit.

Studium MBA je určeno všem, kteří chtějí zvýšit svou cenu na trhu práce a udržet krok s aktuálními trendy v mangementu. Institucí, kde lze studovat manažerské programy, je v České republice celá řada. Vzdělávají se v nich řídící pracovníci, podnikatelé, představitelé neziskovek a v neposlední řadě i zaměstnanci státní správy. Podmínkou je ukončené vysokoškolské vzdělání na minimálně bakalářském stupni. Výjimku lze udělit uchazeči, který má proklazatelnou praxi v oboru.

Jak vybrat kvalitní MBA školu?

Při výběru vzděláívací instituce zohledněte několik základních požadavků. Škola by měla mít dobré jméno mezi absolventy, příslušné akreditace, nabídku kvalitních programů, moderní způsob výuky s důrazem na praxi a v neposlední řadě tým špičkových lektorů.

Mezi takové manažerské školy patří renomovaný Business Institut. Zájemci o studium si mohou vybrat z pestré nabídky manažerských programů MBA, BBA, DBA a LLM. Podstatou studia je získání nových dovedností a znalostí, které studenti dokáží aplikovat v manažerské praxi. O vzdělávání studentů se starají vysoce kvalifikovaní lektoři.

Business Institut si zakládá na kvalitě studia. Kapacita každého programu je v rámci prostoru pro vzájemnou interakci mezi lektorem a studentem omezena na 15 účastníků. Škola je členem Accreditation Council for Business Schools and Programs (nejprestižnější americká asociace, která se zabývá zvyšováním kvality škol a vzdělávacích programů) a zároveň plní přísná kritéria organizací International Association for Distance Learning (IADL) a European Association for Business Studies (EABS). Samozřejmostí je akreditace udělená Ministerstvem vnitra České republiky.

Studium MBA na Business Institutu je kombinací lektorských setkání a samostudia pomocí e-learningu. Výuka probíhá v českém jazyce a studium trvá tři semestry (1,5 roku), které jsou rozděleny do čtyř modulů zaměřených na určitou problematiku. Závěr studia se nese v duchu obhajoby závěrečné práce a absolvování závěrečné zkoušky.

Nad rámec běžné výuky Business Institut pro své studenty pořádá networkingová setkání,odborné blokové moduly, semináře s osobnostmi českého byznysu, coffee breaky a další zajímavé akce, kde studenti získávají nové poznatky a navazují cenné kontakty.

Chcete-li se dozvědět další zajímavé informace o jednotlivých programech manažerského vzdělávání, navštivte www.businessinstitut.cz.